Vacanță în Europa? Călătorește accesibil și confortabil cu FlixBus

de | | 2 Minute

Vacanță în Europa? Călătorește accesibil și confortabil cu FlixBus

Călătorului îi stă întotdeauna cel mai bine pe drum. Dar, pentru ca experiența călătoritului să fie reușită, condițiile în care călătorul descoperă lumea trebuie să fie cele mai bune, cele mai sigure, cele mai prietenoase și cele mai accesibile. Compania FlixBus s-a dezvoltat în mai puțin de cinci ani ca să asigure transport verde, rapid, avantajos și confortabil în majoritatea destinațiilor europene.

FlixBus înseamnă efortul susținut al unor tineri antreprenori ingenioși de a crea cea mai mare rețea de transport cu autocarul pe distanțe lungi din Europa. Totul a pornit ca un startup cu idei proaspete despre cum poți combina tehnologia și mobilitatea pentru a conecta cele mai importante destinații din Europa. Cu FlixBus, călătorii au parte de o experiență agreabilă, în siguranță.

Iată câteva din destinațiile pe care le puteți descoperi împreună cu serviciile FlixBus:

Cluj-Napoca – Budapesta de la 69,90 lei
Cluj-Napoca – Viena de la 149 de lei

Oradea – Viena de la 129 RON
Oradea – Budapesta de la 53.90 RON

Timișoara – Praga de la 269 RON
Timișoara – Salzburg de la 219 RON Brașov – Lyon de la 355 RON
Brașov – Budapesta de la 129 RON

Flota de autocare verzi FlixBus respectă cele mai înalte standarde de siguranță. Autocarele au la bord spațiu mare pentru picioare, Wi-Fi, prize și toaletă.  FlixBus operează 250.000 de curse zilnice către 1700 de destinații, din 27 de țări europene. Zeci de milioane de persoane călătoresc anual în Europa în cele mai bune condiții, la cele mai bune prețuri, alături de FlixBus.

Pregătiți-vă următoarea aventură europeană apelând la serviciile FlixBus.