Vă prezentăm un club cu un concept deosebit. Îl cunoașteți?

de | | 3 Minute

Vă prezentăm un club cu un concept deosebit. Îl cunoașteți?

A fi singur în lumea modernă reprezintă o condiție frecventă. În pofida faptului că suntem o societate deschisă există încă o teamă, o reticență în mărturisirea acestei situații. Totuși, această condiție reprezintă o oportunitate. Posibilitatea de a încerca lucruri noi, de a călători fără restricții, împreună cu prietenii, de a petrece și a cunoaște o mulțime de oameni sunt doar câteva modalități de realizare personală și de a te simți împlinit.

O alternativă frumoasă și mai puțin cunoscută la noi în țară o reprezintă cluburile dedicate întâlnirilor persoanelor singure. Pe lângă faptul că acestea propun un mod original și inedit de a petrece timpul liber, întâlnirile acestor cluburi încurajează socializarea și întâlnirea oamenilor de vârste diferite, cu diferite profesii dar uniți prin dorințe, viziuni și nevoi comune.

Unul din puținele cluburi clujene, dedicate oamenilor singuri este Clubul Singuri Împreună. Conceptul clubului, mărturisit în mod sincer și autentic chiar din denumire, este menit să redea buna dispoziție, veselia și să încurajeze optimismul oamenilor care îl frecventează, indiferent de starea civilă sau de statut lor. De asemenea, conceptul inedit promovat de acest club deschide noi perspective asupra modalităților de socializare și interacțiune interumană.

Ce înseamnă Clubul Singuri Împreună? Este locul unde îl transformam pe EU în NOI 

Clubul Singuri Împreună înseamnă mai întâi de toate veselie, bună dispoziție si activități recreative. Desi este relativ nou infiintat – la inceputul anului 2017 – clubul organizează pentru cei singuri petreceri tematice, savuroase și de fiecare dată mai frumoase decât precedentele.

Vă prezentăm un club cu un concept deosebit. Îl cunoașteți?

 

Clubul Singuri Impreuna a fost inaugurat de Sf Valentin in februarie, a sarbatorit femeia in martie, in aprilie a sarbatorit iepurasul, iar pentru iubitorii de ritmuri italiene, in luna mai a fost dedicată o petrecere specială la care, pe lângă gustări, băuturi, cafele, snaksuri, sampanie și nelipsitul tort festiv, s-au „servit” melodii live de către un invitat supriză.

Vă prezentăm un club cu un concept deosebit. Îl cunoașteți?

În timpul în care se ia pauză de la petreceri, pentru un plus de relaxare, clubul organizează ieșiri în împrejurimile judetului si zonelor limitrofe. Ieșirile, pe lângă ineditul locațiilor și al traseului pe care-l propun, îmbină relaxarea cu activitățile educative, de cunoaștere a tradițiilor și obiceiurilor locale și de ghidaj istoric. Celebrele stufărișuri de la Șic, castelul Banffy de la Bonțida, orășelul Gherla, Piatra Secuiului de la Rimetea, plantațiile de trandafiri și renumitele crame cu degustare de vinuri din Ciumbrud, cetatea Aiudului, castelul din Sâncrai, Mănăstirea Nicula, cetatea Colțești, Castelul Cavalerilor Templieri – sunt doar câteva puncte din traseele educative organizate până acum de Clubul Singuri Împreună.

Vă prezentăm un club cu un concept deosebit. Îl cunoașteți?

Așadar, clubul ne încurajează să ne mărturisim și să ne asumăm condiția de oameni singuri, trăind-o intens și împreună. Ca să ne convingem de unicitatea conceptului, Clubul Singuri Împreuană ne așteaptă cu drag la acțiunile care vor fi organizate în lunile viitoare.

 

Contact: 

Telefon: 0722 896 722

E-mail: [email protected]

Facebook