USAMV și-a deschis propriul magazin online! Susține economia locală

de | | 2 Minute

USAMV și-a deschis propriul magazin online! Susține economia locală

USAMV și-a deschis propriul magazin online! Gourmeticus Academicum, magazinul deținut de USAMV vine în întâmpinarea clujenilor cu posibilitatea de a achiziționa online produse, pe care le pot primi acasă, fiind livrate prin curier sau pe care le pot ridica direct din magazin (Calea Mănăștur nr. 7).

Odată cu răspândirea pandemiei, cele mai multe afaceri își continuă activitatea în mediul online. Fiind alături clienților fideli, USAMV a decis ca începând cu data de 6 aprilie doritorii să se poată bucura în continuare de produsele favorite. Astfel că au deschis varianta online a magazinului.

Doritorii pot comanda de https://gourmeticus.ro/magazin/ sau telefonic: 0728 326 946.

sucuri locale

Produsele disponibile în magazin sunt marcă proprie din fermele USAMV Cluj-Napoca sau provenite de la parteneri locali. Magazinul propune o diversitate de produse proaspete, alimente de natură animală și vegetală:  lactate, produse de carmangerie, patiserii, ouă, băuturi răcoritoare, produse bio, etc.

magazin online

lactate locală

Comandă ușor și rapid

Lista cu produsele disponibile se poate consulta pe site-ul propriu al magazinului. După plasarea comenzii, alegi metoda de intrare în posesie a produselor: fie prin curier trimis direct de către tine, fie prin ridicare personală. Plata se efectuează numerar sau card în magazin, în momentul recepționării comenzii.

Programul magazinului  » Luni -Vineri: 08:00 – 18:00.

Demersul universității are, în primul rând, o componentă comunitară, prin care sprijină consumul de produse proaspete, locale, precum și accesul cât mai facil al publicului la acestea în perioada dificilă provocată de răspândirea pandemiei.

magazin online