Untold a pus la bătaie încă 5000 de abonamente pre-sale

de | | 2 Minute

Începând de ieri după-amiaza, joi 12 noiembrie, Untold a pus la bătaie încă 5000 de abonamente pre-sale pentru ediția a doua a festivalului, care va avea loc în perioada 4 – 7 august 2016.

Fanii își pot achiziționa abonamentele atât de pe site-ul festivalului www.untoldfestival.com (varianta printed at home), cât și de pe www.eventim.ro, biletele fiind acum disponibile și celor care nu s-au pre-înregistrat pe site-ul festivalului. De asemenea, cei aflați în Cluj, începând de azi, 13 noiembrie, pot să-și abonamentul direct de la Fabrica de Bere Ursus la prețul de 300 de lei, evitând taxele suplimentare.

Untold a pus la bătaie încă 5000 de abonamente Fabrica de bere cluj

Iată prețurile pre-sale:

*Dacă ești pre-înregistrat pe site-ul festivalului: Abonament 4 zile Pre-Sale – 275 lei + taxe. 
*Dacă nu ești pre-înregistrat: Abonament 4 zile Pre-Sale – 300 lei + taxe. 
*Abonamente VIP (număr limitat): 500 lei + taxe.

Un număr total de 55 000 de abonamente vor fi disponibile pentru Untold Festival 2016, prețul crescând progresiv, pe măsură ce ne apropiem de data la care are loc festivalului, până la 450 lei + taxe. În momentul în care cele 55.000 de abonamente se epuizează, se vor mai putea achiziționa doar bilete de câte o zi.

Rapiditatea cu care s-au vândut primele două serii de abonamente reprezintă o premieră pentru orice festival organizat în România, iar acest aspect poziționează UNTOLD în aceeași ligă cu marile festivaluri din străinătate, unde fanii se înscriu pe liste de așteptare pentru a avea acces la bilete. Apreciem nerăbdarea lor și abia așteptăm să le demonstrăm că încrederea pe care ne-o arată acum, ne impulsionează să pregătim ediția a doua la cel mai înalt nivel posibil, spune Bogdan Buta, Director