UNTOLD a câștigat premiul BEST MAJOR FESTIVAL

de | | 2 Minute

Veste bună pentru Cluj: Untold a câștigat premiul BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015! 

UNTOLD aduce pentru prima dată în România marele premiu al prestigioasei competiții europene Festival Awards, fiind desemnat câștigător al celei de-a 7-a ediții, la categoria Best Major Festival. Este pentru prima dată când un festival aflat la prima ediție câștigă marele premiu.

Pe lângă impactul pe care festivalul l-a avut la nivel local și național, Untold Festival duce faima orașului Cluj-Napoca și pe meleaguri internaționale, fiind nominalizat în cadrul unor competiții de prestigiu. Premiul la categoria Best Major Festival din cadrul European Festival Awards este pentru prima dată câștigat de un festival din țara noastră. În 2014, festivalul Fusion din Sibiu a câștigat premiul pentru Best Small Festival. Anul acesta, câștigătorii au fost desemnați prin voturile a peste 800.000 de festivalieri din peste 50 de țări și de către un juriu de specialitate.

UNTOLD 2015 a impresionat vara trecută ( 30 iulie – 2 august 2015) peste 240 000 de oameni, aducând pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, pe unii dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din lume: Avicii, Armin van Buuren, David Guetta și Dimitri Vegas & Like Mike, precum și alți peste 150 de artiști internaționali și naționali.

Festivalul a fost nominalizat la European Festival Awards 2015 la două categorii importante: Best Major Festival și Best New Festival, pentru prima categorie, la care a și câștigat, având concurente festivaluri cu tradiție precum Tomorrowland (Belgia), Sziget Festival (Ungaria), Rock Werchter (Belgia), Exit Festival (Serbia), Deichbrand Festival (Germania), Dour Festival (Belgia), Graspop Metal Meeting (Belgia), Mysteryland (Olanda), Pinkpop (Olanda).

,,Noi privim titlul de Best Major Festival ca pe o confirmare a impactului proiectului, poziționând UNTOLD în prima linie a festivalurilor din Europa, alături de Exit Festival, Sziget Festival, Tomorrowland, care au mai primit de-a lungul timpului acest titlu. Incontestabil, acest premiu aduce valoare brandului UNTOLD, însă mai mult decât atât, înseamnă beneficii de imagine pentru orașul Cluj-Napoca și România.” spune Adrian Chereji, Director de Marketing și Comunicare UNTOLD.

Untold Festival, ediția a II-a, va avea loc în perioada 4 – 7 august 2016! După succesul de anul trecut, Clujul se va bucura și în 2016 de povești nespuse pe marile sale scene urbane.

untold a castigat best major festival european festival awards 2015 2016