Untold 2021: activități de încercat cât ne plimbăm prin festival

de | | 3 Minute

Untold 2021: activități de încercat cât ne plimbăm prin festival

Pe lânga lineup-ul generos cu care ne-a obișuit deja, Untold 2021 pune la dispoziția participanților și o mulțime de activități inedite, propuse de organizatorii și sponsorii evenimentului. Cum ieri a fost prima zi de festival, ne-am aventurat și noi pe tărâmul magiei și al poveștilor nespuse, dornici să explorăm împrejurimile și să aflăm care sunt cele mai faine activități cu care ne putem ocupa timpul atunci când nu ne urmărim artiștii preferați la una dintre scene.

Iată câteva dintre recomandările noastre:

La vânătoare de amintiri

Chiar dacă ai depășit deja vârsta adolescenței, iar luni nu te întorci la școala, lângă scena Nostalgia poți să retrăiești, pentru câteva momente, emoția de a sta din nou în bancă, într-o sală de clasă simulată chiar în aer liber. Tabla pe care se anunță „Lucrare de control”, caietele pe care exersai pentru prima dată scrisul și băncile vechi care te fac să-ți atenționezi colegul „Nu mai mișca banca în timp ce scriu!” sunt nelipsite din peisajul nostalgic.

Și dată tot vorbim despre timpul trecut, nu uita să treci pe la cabina de telefon ori să admiri bibelourile prăfuite, aduse din vitrina bunicii, direct la festival!

P.S. Trebuie să recunoștem că acesta este unul dintre colțurile noastre preferate de la Untold 2021.

UNTOLD 2021 activități

Mixul perfect între adrenalină și artă

Ești o persoană energică, dornică de aventură chiar și la festival? Atunci, îți recomandăm să accepți provocarea de a încerca panoul de cățărări! De asemenea, există o zonă întreagă destinată mișcării prin activități interactive care promit să-ți antreneze corpul și mintea… în cazul în care au mai rămas ceva rezerve de energie pe care vrei să le consumi.

Nici arta nu este o activitate străină la Untold 2021. Picturi realizate în nuanțe fosforescente, adevărate opere de arte realizate chiar pe piele sau colțuri destinate colecțiilor de modă recent lansate te așteaptă să-ți satisfaci apetitul artistic.

Pentru când nu-ți mai simți tălpile de la atâta dans…

Dacă îți petreci câteva ore bune prin festival, cu siguranță ai nevoie și de o porție bună de relaxare. Zona Parcului Central este împânzită de hamace colorate și bean bag-uri pe care te poți odihni atunci când nu-ți mai simți tălpile de la atâta dans! Ia o pauză, bucură-te de atmosfera feerică creată în aceste spații și reîncarcă-ți bateriile pentru o nouă porție de distracție!

Untold 2021 activități

Accent pe sustenabilitate

Am rămas plăcut surprinși să observăm că tot mai multe branduri încurajează sustenabilitatea în perimetrul festivalului, oferind premii sau experiențe unice în schimbul recipientelor goale de plastic sau metal. Standul Red Bull îți oferă un pahar personalizat cu poza ta în schimbul a două doze goale, Ursus oferă o gamă variată de premii cool, în funcție de numărul de doze pe care îl înapoiezi, iar la standul Kaufland ai parte de o adevărată experință, reciclarea realizându-se cu ajutorul unui braț robotic. Cu siguranță, sunt mult mai multe astfel de inițiative prin festival, trebuie doar să cercetezi cu atenție.

Untold 2021 activități

Ți-am stârnit curiozitatea? Atunci este timpul pentru câteva explorări pe cont propriu! Distracție!

____

Foto: Arhivă personală, Vitrina Advertising