Untold 2016: data oficială și primele bilete

de | | 2 Minute

Data oficială a festivalului și primele 5000 de abonamente

Untold Festival, ediția a II-a, va avea loc în perioada 4 – 7 august 2016! După succesul de anul acesta, Clujul se va bucura și în 2016 de povești nespuse pe marile sale scene urbane.

Cu o politică de preț asemănătoare celei din 2015, prețurile vor crește progresiv pe măsură ce se apropie festivalul sau se anunță artiștii care formează line-up-ul.

Primele 5000 de bilete la Untold Festival vor fi puse în vânzare vineri, 23 octombrie, de la ora 18:00. Acestea vor fi disponibile doar celor care s-au pre-înregistrat, prețul unui abonament în această fază fiind de 222 lei + taxe Eventim.

Perioada de pre-înregistrări pentru bilete și abonamente la Untold 2016 a fost deschisă în urmă cu o lună, peste 30 000 fiind deja pre-înregistrate și exprimându-și preferințele în legătură cu artiștii pe care și-i doresc la Untold 2016. Din punct de vedere al stilului muzical abordat, festivalul se va axa în continuare pe Electronic Dance Music, cu un line-up format din cei mai îndrăgiți artiști internaționali și naționali ai momentului. Ca noutata, ediția din 2016 va încerca să mizeze și pe muzica și artiștii live, deși pregătirile necesită două set-up-uri diferite de scenă și necesar tehnic.

,,Pe lângă impactul pe care l-a avut la nivel local, UNTOLD Festival duce numele orașului nostru în competiții internaționale de prestigiu. European Festival Awards a nominalizat festivalul clujean la două categorii în competiția europeană și anume: Best Major Festival și Best New Festival, având concurente festivaluri cu tradiție precum Tomorrowland, Szighet sau Exit. UNTOLD festival a fost o experiență inedită și nouă pentru fanii care ne transmit că au trăit la Cluj-Napoca cele mai intense 4 zile de festival.
Campania Pay with Blood, pe care UNTOLD Festival a derulat-o în colaborare cu Institutul Național de Transfuzie Sanguină (INTS) și McCann București, a fost răsplătită la una din cele mai prestigioase competiții și gale ale comunicării, Golden Drums din din Portoroz, cu două premii Silver Drum, la categoriile New or innovative și PR.” – transmit organizatorii Untold.

Untold 2016 bilete abonamente preturi data artisti

UNTOLD 2015, festivalul care a impresionat 240.000 de oameni, s-a desfăsurat în perioada 30 iulie – 2 august a.c., la Cluj-Napoca și a adus pentru prima dată în România, pe aceeasi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, alături de alți peste 150 de artiști internaționali și naționali.