Unora le place rockul și mâncarea gustoasă: Motor Rock Bistro

de | | 3 Minute

Unora le place rockul și mâncarea gustoasă: Motor Rock Bistro

Rock on! Eat great food! Have a beer! Enjoy!

… pare a fi îndemnul Motor Rock Bistro când intri în vibe-ul locului, pe celebrele acorduri „metalice”. Conceptul locului este familiar multor amatori de rock, dar are un twist. Vorbim de un local creat de rockeri, pentru comunitatea de rockeri și pasionați de motoare, care-ți oferă, pe lângă atmosfera mișto și barul bogat, un meniu generos de mâncare cu preparate locale și internaționale alese pe sprânceană.

motor rock

În meniul Motor Rock Bistro se întrepătrund bucătării din Ungaria, Spania, Italia, Statele Unite, Mexic, China, România, iar toate preparatele se inspiră din pasiunea proprietarilor pentru rock și mâncare de calitate.

Ca de la rockeri la rockeri

„Am vrut să avem un loc al nostru, în care să putem crea atmosfera pe care ne-o doream în primul rând noi, ca rockeri înrăiți: muzica pe care o iubim atât de mult, motociclete (una din marile noastre bucurii), mâncarea grozavă și comunitatea de prieteni.” spune cu bucurie managerul și bucătarul-chef, JuliaGyurka.

„Am petrecut mult timp gândindu-mă ce meniu să construiesc pentru oaspeții mei și am decis că e cu atât mai bine să ai un meniu variat cu cât oamenii care-ți trec pragul vor să aibă întotdeauna de unde să aleagă”. Cei care vin aici știu bine că vor gusta numai mâncăruri gătite cu pasiune, cu ingrediente proaspete și în spiritul locului. Iar toate acestea sunt disponibile și prin sistemul lor de delivery, un mare avantaj și o facilitate pentru cei care nu au timp întotdeauna să viziteze bistro-ul, dar vor să se bucure de propunerile lor delicioase.

Route 66 Burger, coastele de porc Motor Rock cu sos barbeque și sos tartar, platourile combo Light și Hard sau Hot & Spicy Wok’n’Rock, toate preparate care-ți lasă gura apă, sunt doar câteva din preferințele rockerilor fideli deja locului.

De ce Motor Rock Bistro?

Fie că mergi la prânz ca să te bucuri de o masă copioasă sau seara după job la binemeritata combinație câștigătoare de bere + burger, Motor Rock Bistro e locul în care nu vei fi dezamăgit, indiferent că ești rocker, gurmand, ambele variante sau chiar niciuna. Oamenii locului sunt primitori, atenți la ceea ce servesc, curioși să-ți cunoască preferințele muzicale și dornici să-ți satisfacă orice doleanță muzicală și gastronomică.

Clujul are o comunitate bogată de oameni loiali rockului, în diversele lui forme și asperități. Știți cum sunt rockerii? Oameni non-conformiști, trecuți prin viață, care preferă lucrurile simple și adevărate. N-au timp de zorzoane și falsități. Motor Rock Bistro poate deveni, fără dubiu, locul lor preferat.