Undergraduate Seismic Design (ed. 12)

de | | < 1 Minute

Undergraduate Seismic Design (ed. 12)

Student Leadership Council SLC organizează cea de a 12 a ediţie a concursului Undergraduate seismic design în perioada 31 martie – 3 aprilie 2015, în Boston, USA unde echipa clujeană reprezentată de studenţii Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca vor avea ocazia să îşi prezinte macheta supusă simulării seismice denumită Becon Tower.
Cea de a 12 a ediţie a concursului aduce ca în fiecare an competiţia tricourilor unde fiecare echipă participantă trebuie să prezinte un design al unui tricou care să se încadreze în cerinţele concursului, dar în acelaşi timp să prezinte o viziune şi un design cât mai original încadrându-se în cerinţele organizatorilor (alegerea culorii de bază a tricoului şi un design faţă-verso a tricoului în care să fie inclusă sigla EERI).

Echipa clujeană care se află până în momentul de faţă pe locul al doilea la numărul de voturi acordate prin like-urile de pe pagina de Facebook, au ales un design care combină atât viziunea asupra Bostonului (clădirile zgarie-nori), cât şi reprezentarea faliilor seismice pentru a menţine tema concursului. Termenul limită pentru adunarea voturilor şi pentru desemnarea tricoului oficial este ora 07:00 (ora României), iar cei care sunt interesaţi, încă mai pot vota pe pagina oficială a concursului: http://goo.gl/4c6iwo.

În anul 2013 si 2014 echipele Universităţii Tehnice au reuşit performanţa de a fi pe primul si al treilea loc în competiţia machetelor, iar pe locul întâi în ceea ce priveşte lupta pentru desemnarea tricoului oficial al competiţiei. Pentru ediţia din acest an a concursului Student Leadership Council SLC, se va putea urmări parcursul echipei în USA pe pagina oficială a Concursului de Design Seismic a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca: www.facebook.com/utcnsdc.

Contact:
Ovidiu Prodan – [email protected]
Marius Lupou – [email protected]