„Una festa italiana” reprogramat

de | | 2 Minute

„Una festa italiana” reprogramat

 

Spectacolele „Una festa italiana”, care ar fi trebuit sa aiba loc in Cluj-Napoca, pe 11 iunie si in Timisoara, pe 12 iunie, vor fi amanate pentru la toamna, la o data ce va fi comunicata ulterior. Evenimentele ar fi trebuit sa aiba loc pe Cluj Arena, respectiv Stadionul „Dan Paltinisanu”. Deoarece in perioada 11-12 iunie se prognozeaza instabilitate atmosferica accentuata si producerea unor furtuni, organizatorii nu risca o productie de o asemenea amploare si au luat hotararea de a muta evenimentul intr-un spatiu acoperit, la toamna.

Biletele achizitionate isi pastreaza valabilitatea pentru data la care va fi reprogramat spectacolul. Cumparatorii care nu au agenda libera pentru toamna si doresc sa returneze biletele, se pot adresa centrelor de unde au achizitionat biletele pentru a primii banii inapoi. Organizatorii regreta disconfortul creat platitorilor de bilete si ii asigura de cele mai bune intentii.

Al Bano este o legenda a muzicii italiene, cu un succes colosal in toata lumea. Cantecele sale au cucerit topurile si milioane de fani de pe toate continentele l-au urmarit live in concerte. In cifre, succesul lui Al Bano inseamna 26 de discuri de aur si 8 de platina, fiind autorul a peste 430 de cantece, care au adus fericire mai multor generatii. Al Bano, insotit de band-ul sau format din 15 muzicieni, va interpreta live hiturile sale care au facut istorie.
Ricchi e Poveri a scris pagini importante in istoria pop a muzicii italiene si internationale. Povestea grupului Ricchi e Poveri, una dintre cele mai versatile, stralucitoare si iubite formatii de pe scena europeana, a inceput la Genova, in 1968. De-a lungul unei cariere muzicale de peste 45 de ani, Ricchi e Poveri a castigat un palmares impresionant de premii si distinctii, a vandut peste 20 de milioane de discuri, a scos 19 albume de studio, a lansat peste 200 de cantece si a concertat pe tot mapamondul. Hit-urile lor, precum „Che sarà”, „Sarà perché ti amo”, „Mamma Maria”, „Voulez vous dancer” sunt considerate si astazi piese “clasice” ale muzicii usoare italiene.

Muzica italiana este o sarbatoare a spiritului si un etalon al valorilor. Hit Italy, band-ul celui mai prestigios festival din lume, Festivalul Sanremo, va completa stralucirea si autenticitatea spectacolului „Una festa italiana”. Hit Italy este o formatie alcatuita din muzicieni de exceptie, experti ai muzicii italiene, care acompaniaza marii artisti din Peninsula in turneele internationale. Band-ul Hit Italy va sustine un program artistic in deschiderea serii si va acompania trupa Ricchi e Poveri.
Al Bano, Franco Gatti, Angela Brambati si Angelo Sotgiu sunt dovada vie ca muzica adevarata nu are varsta, ci doar suflet!
Al Bano Carrisi este din 2003 Ambasador ONU impotriva traficului si consumului de droguri. Artistul se implica activ in campanile antidrog. Specatcolul „Una festa italiana” din Cluj-Napoca se desfasoara in cadrul proiectului national-cultural „Arta contra drog – 2015”, initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film „Dracula” si CIADO Romania.