Un week-end de poveste la Micesti

de | | 2 Minute

Ziua Femeii (8 Martie) se apropie repejor, iar daca nu ati pregatit inca nimic pentru prietenele, sotiile sau mamele dumneavoastra, va recomandam sa le surprindeti cu un week-end departe de oras, un week-end dedicat rasfatului si relaxarii la Pensiunea Lacul Micesti. Cateva zile departe de rutina va vor reincarca numaidecat bateriile, putand astfel sa incepeti o noua saptamana mai veseli si mai senini.

Chiar daca aceasta primavara se anunta capricioasa, la Pensiunea Lacul Micesti veti descoperi activitati potrivite atat pentru o iarna intarziata, cat si pentru prima luna de primavara care a debutat mai timid.

Pensiunea Lacul Micesti

Astfel, lacul va ofera posibilitatea de a pescui, fiind populat cu crapi. Daca pescuitul nu se numara printre pasiunile dumneavoastra puteti inchiria barci, hidrobiciclete sau caiace. Pentru amatorii de distractii mai… extreme exista posibilitatea de a incerca tiroliana lunga de 5 metri cu aterizare pe ponton.

Agrement Lacul Micesti

Pentru a va bucura de splendoarea naturii intr-un cadru mai intim va recomandam plimbarile cu trasura trasa de ponei sau de cai. De asemenea aveti posibilitatea de a incerca si un sport nobil, un sport pentru suflet si minte: calaria.

Agrement Lacul Micesti

Pe langa acestea, copiii beneficiaza gratuit de un parc de joaca complet utilat (balansoare, hinti, tobogan, teren de baschet si fotbal) situat in mijlocul naturii, in imediata vecinatate a lacului.

Pensiunea dispunde de 11 camere duble si triple dotate cu grup social propriu si TV satelit, alaturi de bar, restaurant si terasa.

Contact
Adresa: Localitatea Micesti, nr. 152B, comuna Tureni, 407560
Telefon: 0722206054
E-mail: [email protected]
Web: www.laculmicesti.ro
Facebook: facebook.com/lacmicesti.pensiune