UN WEEK-END APARTE ÎN IULIUS PARC: TABĂRĂ DE O SEARĂ, SESIUNI DE YOGA ŞI CONCERT DE JAZZ

de | | 2 Minute

UN WEEK-END APARTE ÎN IULIUS PARC: TABĂRĂ DE O SEARĂ, SESIUNI DE YOGA ŞI CONCERT DE JAZZ

În acest sfârşit de săptămână, Iulius Mall îi invită pe clujeni să îmbine sesiunile de cumpărături la preţuri promoţionale cu distracţia în aer liber, în peisajul Iulius Parc, unde vor avea loc evenimente deosebite pentru întreaga familie.

Vineri, 10 iulie 2015, de la ora 14.00, Iulius Parc va fi gazda evenimentului „Tabăra de o seară”, organizat de grupul informal de iniţiativă „Din Suflet pentru Cluj”, din cadrul Com’On Cluj 2015 Capitală Europeană a Tineretului. Evenimentul este un concept de camping urban, o campanie de destresare, cu numeroase activităţi amuzante în aer liber. Vizitatorii taberei care doresc să petreacă o seară relaxantă în Iulius Parc vor avea parte de muzică şi de numeroase jocuri la care pot participa împreună cu prietenii sau cu familia. Mini-campionat de tras sfoara, board games, sesiuni de poveşti şi glume, treasure hunt, concurs de mâncat pufuleţi şi alte jocuri ale copilăriei sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de organizatori. Atmosfera va fi întreţinută de trupa Căminul 16, compusă din studenţii Robert Sălăgean şi Tiberiu Titieni, finaliştii X Factor România. Evenimentul va culmina cu o lansare de lampioane.

Sâmbătă, 11 iulie, în intervalul orar 09.00 – 11.00, în Iulius Parc se adună energiile pozitive. Green & Body este un eveniment organizat de instructorii World Class pentru cei care doresc să se recreeze în natură, după o săptămână stresantă, practicând yoga sau pilates. Participarea la cele două sesiuni se face în baza unei înscrieri în prealabil, la recepţia clubului din Iulius Mall sau la telefon 0264/555.345.

Ritmuri de jazz vor răsuna în Iulius Parc sâmbătă seara, cu ocazia concertului care va avea loc pe Scena Verde de pe lacul Gheorgheni. JAZZ EVENING va începe la ora 19.00 şi este primul eveniment din cadrul „Platformei Culturale TiMAF”. Trupa 3 O’ Clock & Delia Ivan sunt artiştii care vor concerta live, asigurând o atmosferă relaxantă, ideală pentru o frumoasă seară de vară.