Un spatiu potrivit, un eveniment reusit

de | | 2 Minute

Web: Cand vine vorba de organizarea unui eveniment, alegerea spatiului este cu siguranta un lucru important. Fie ca este vorba despre o conferinta de afaceri, un eveniment artistic sau unul caritabil, pentru o reusita garantata, spatiul trebuie ales cu multa grija. Pentru majoritatea evenimentelor, salile de conferinta oferite de un hotel pot fi solutia ideala. Aparatura necesara este inclusa, mobilierul este adaptabil, iar profesionalismul si calitatea sunt incluse in pret.

Daca sunteti in cautarea unui spatiu potrivit pentru evenimentul pe care il organizati sau coordonati, noi va recomandam salile de conferinta ale Hotelului Golden Tulip. Hotelul Golden Tulip pune la dispozitie 4 sali de conferinta, cu o capacitate de 15 pana la 300 de locuri si cu toate dotarile aferente unei sali de conferinta.

Cele 4 sali de conferinta au capacitati diferite si dispun de pereti modulari, spatiul fiind pretabil la orice tip de eveniment. Culorile si designul sunt inedite, creand o ambienta speciala evenimentului. De asemenea, Hotelul Golden Tulip pune la dispozitie personal calificat care se va ocupa de toate detaliile necesare, incluzand si un coordonator de evenimente.

Cele 4 sali de conferinta dispun de:

  • instalatie de sonorizare si microfoane mobile
  • conexiune internet prin cablu sau wireless
  • videoproiector si ecran de proiectie
  • flipchart
  • instalatie de climatizare
  • lumina naturala si artificiala cu intensitate reglabila

Pe langa toate acestea, Hotelul Golden Tulip dispune de un spatiu adiacent pentru Coffee Break si un restaurant spatios pentru servirea pranzului, situat in apropierea salilor de conferinta.

Asadar, fie ca doriti sa organizati un congres, un trianing, o conferinta sau alte tipuri de evenimente,  salile de conferinte oferite de Hotelul Golden Tulip sunt solutia ideala pentru o reusita garantata, unde toata lumea va fi multumita si toti invitatii se vor simti bine.

Daca ati decis sa organizati un eveniment in cadrul Hotelului Golden Tulip si doriti informatii suplimentare, puteti lua legatura cu:

Tirnovan Maria
Tel. 0749 146 625
Email: [email protected]
Web: www.goldentulipcluj.ro