Un prim sneak peak in culisele noului joc de evadare de la The Museum

de | | 2 Minute

Am reusit sa ma strecor in culisele noului joc de evadare de la The Museum. Desi nu pot sa va dau detalii despre ce veti gasi in el voi incerca sa raspund la unele curiozitati mai generale.

Sa incepem cu spatiul. Jocul nou se afla in aceeasi cladire ca primul dar e mai amplu. Ar putea acomoda cu usurinta 8 persoane. Creatorii au precizat ca vor testa jocul si cu echipe mai mari deoarece au existat cereri si de la echipe de 10-12 persoane. Vom sti exact care e maximul dupa perioada de teste. Eu ma intreb daca o echipa mai mica, de 4 persoane de exemplu, s-ar descurca sa evadeze intr-o ora.

Un prim sneak...

Cat despre gradul de dificultate, editia noua e o adevarata provocare; The Museum isi pastreaza titulatura de „cel mai complex joc de evadare”. Inovatia vine cu decizia de a oferi diferite nivele. Jucatorii vor putea alege intre normal, mediu si greu. Diferenta va fi data de numarul de indicii disponibile. De asemenea, jocul avea o varianta mai dificila pentru echipele mari. Indiferent de gradul de dificultate, echipa The Museum ne-a asigurat ca jocul va fi „evadabil”.

un prim sneak peak the museum cluj

Tema jocului ramane in aceeasi zona si pentru a doua editie. Totusi de aceasta data povestea nu va mai fi la fel de vizibila. Asta nu inseamna ca nu ni se ofera raspunsuri la intrebarile provocate de primul joc. De exemplu, oare paznicul ne-a spus tot ce era de spus in acea scrisoare? Poate unii jucatori ar vrea chiar si sa afle cine sunt hotii care au perturbat linistea paznicului si a muzeului. Raspunsurile ne vor fi date prin intermediul unor fragmente plasate pe parcursul jocului.

Cei interesati de continuarea povestii le vor observa cu siguranta. Mai multe detalii puteti gasi pe themuseum.ro si evident la jocul in sine. Acesta va fi disponibil foarte curand deci urmariti situl si pagina de facebook. Distractie placuta!