Un nou magazin SEROUSSI la Cluj-Napoca în Polus

de | | 2 Minute

Un nou magazin SEROUSSI la Cluj-Napoca în Polus

În această săptămână, pe data de 26 mai, se deschide un nou magazin ”Seroussi” în centrul comercial din inima Transilvaniei. Noul magazin va fi situat în Polus Center Cluj vizavi de magazinul IPB.

Brand-ul “SEROUSSI” a fost conceput pentru a răspunde celor mai exigente cerințe ale stilului de viață propriu bărbatului modern și activ, pentru care aspectul vestimentar este important, întrucât îl reprezintă și îi definește personalitatea. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă ca suntem un brand care este atent la cerințele clienților săi, bărbați din România, tineri – la trup sau în suflet – cu o mare dragoste pentru eleganță, însă nu în detrimentul confortului.

Fiind pe piața confecțiilor de peste douăzeci de ani, am dobândit ceva experiență în acest domeniu, dezvoltând marca “SEROUSSI” până la locul unde este azi, prin munca în echipă, prin atenția la detalii, prin seriozitatea și respectul acordat clienților noștri. Această rețetă de succes a adus până acum creșteri de 12 – 17% anual, țelul fiind să dublăm în trei – patru ani cantitatea de costume pentru bărbați vândută în anul 2015.

“SEROUSSI” înseamnă țesături de calitate, majoritatea din lână 100% de cea mai fină calitate, ori într-o varietate de combinații prețioase cu mătase, mohair sau în amestec cu elastan confortabil, de la furnizori cu renume precum Vitale Barberis Canonico, Reda, iar mai nou Cerruti și Zegna. Această marcă mai înseamnă selectarea celor mai performante auxiliare, înseamnă tipare potrivite și moderne, înseamnă accesorii alese cu grijă. “SEROUSSI” înseamnă o stare de spirit, o atitudine potrivită fiecărei ocazii, înseamnă eleganța transmisă printr-o haină care îl reprezintă pe cel care o poartă, reflectându-i personalitatea.

În fiecare sezon venim cu ceva nou: un model nou, o țesătură specială, un produs nou. Primăvara aceasta am intrat în forță, introducând în colecția “SEROUSSI” blugi și un model de sacou din piele foarte fină . Desigur, fiind fideli sloganului nostru: MORE SPACE FOR ELEGANCE, rămânem brandul care produce costume bărbătești elegante, sacouri și pantaloni, sau smochinguri de înaltă calitate, în două fit-uri deja bine-consacrate: TAILOR FIT și SLIM FIT pentru a ajuta domnii având conformații corporale diferite. Tot din acest considerent avem trei grupe de mărimi (sau talii): Lung, Regular și Scurt, dar și unele poziții de costume Mix&Match, unde clienţii au posibilitatea să combine sacouri și pantaloni de mărimi diferite.
Noul magazin este situat pe strada Victor Babeş din Polus Center, vizavi de magazinul IPB.

Polus Center Cluj este cel mai intins centru comercial pe un singur nivel din Romnia si cel mai mare complex multifuncional din Transilvania. Cu o suprafata inchiriabila de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj inglobeaz peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 sali de cinema si un hipermarket Carrefour si pune la dispoziia clienilor peste 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este detinut de catre grupul austriac IMMOFINANZ si se afla in administrarea IMMOFINANZ Center Management Romania SRL.