Un hotel in centrul evenimentelor: Hotel Transilvania

de | | 2 Minute

Un hotel in centrul evenimentelor: Hotel Transilvania

In acest an, Cluj-Napoca este Capitala Europeana a Tineretului, context in care pulsul orasului, se va amplifica, sub cupola evenimentelor organizate aici si a afluentei de turisti care va coplesi orasul de pe Somes.

De la evenimente consacrate precum TIFF, TiMAF, Zilele Clujului sau Jazz in the Park, pana la concerte mult asteptate, precum cel al lui Julio Iglesias, sau evenimente speciale marca 2015, precum Untold Festival – toate atrag comunitatea clujeana si turistii in Cluj si mai ales in centrul istoric sau in „buricul tirgului” ce poarta nostalgia vremurilor de mult apuse.

Legendele si istoria incriptate in vechiul Cluj pe care trecatorul ocazional sau locuitorul orasului le descopera la pas colindind strazile, privind cladirile si respirind imaginar mireasma tirgului de alta data, va conduc sa popositi in hanul de altadata, metamorfozat in hotel,situat natural… pe cea mai veche strada consemnata a urbei,azi strada Regele Ferdinanad.

un hotel in centrul evenimentelor hotel transilvania

Numit ,,Regina Angliei” in perioada lui de glorie (anii 1870), apoi ,,Transilvania” si ,,Vladeasa”, acum, in zilele noastre, actualul „Hotel Transilvania” este un martor tacut al trecerii timpului, sfidand trecerea anilor si asistand la spectacolul pe care” Orasul Comoara” il pune in scena pe strazile sale.

Din rolul sau de martor, hotelul a devenit o prezenta activa si inedita in orasul de pe malul Somesului, ramanind mereu cu portile deschise celor care ne viziteaza orasul,adaptindu-se continuu conditiilor socio-economice.

Iar anul acesta, Clujul vibreaza de tinerete, de culori si diversitate. Orasul prinde viata odata cu evenimentele care atrag clujenii si turistii deopotriva sa il descopere si sa ii afle povestile. Iar aici, la Hotel Transilvania, esti in centrul evenimentelor. Mai mult, evenimente culturale vor fi organizate anul acesta si aici (de exemplu, proiectii speciale a unor filme mai atipice din cadrul TIFF).

Hotel Transilvania

Din aceeasi tendinta de adaptare, pe langa rezonantele medievale, imbinate armonios cu modernizarile actuale, hotelul ne pune la dispozitie si o superba terasa de vara, care incanta prin atmosfera intima si ambianta deosebita in care isi primeste oaspetii. Aceasta a fost deja deschisa publicului larg, incepand cu 13 aprilie!

Este un loc ideal pentru a arunca tentacule in istoria Clujului, ramanand insa angrenat in evenimentele cotidiene.

Contact:
Web: www.hoteltransilvaniacluj.ro
Facebook: facebook.com/transilvania.hotelcluj
E-mail: [email protected]
Telefon: (+40) 264 594 429
Adresa: Str. Regele Ferdinand, nr. 20, Cluj-Napoca