Un Crăciun de Clasa A la Polus!

de | | 1 Minute

Un Crăciun de Clasa A la Polus!

A devenit deja o tradiție ca în apropierea sărbătorilor de iarnă, centrul comercial din inima Transilvaniei să răsplătească fidelitatea clienților săi. Începând de astăzi, cumpărăturile din orice magazin din Polus le pot aduce clujenilor unul dintre cele două autoturisme Mercedes A-180.

Anul acesta, Polus le dăruiește clienților săi un Crăciun de Clasa A. Începând de astăzi, 10 noiembrie, și până pe 22 decembrie 2015, toți cei care cumpără de minim 100 de lei, din orice magazin din Polus, pot pleca acasă, în prag de Crăciun, cu unul dintre cele două Mercedes A-180.
Mai mult, secțiunea răzuibilă a taloanelor de participare le pot aduce unul din sutele de premii instant oferite de partenerii centrului comercial: Andu, Benvenuti, Bigotti, Cărturești, Divertis Shop, dm, Ecco, Galeriile Rembrandt, Gatta, Glamour Accent, Happy Park, Hervis, Home Sweet Home Gifts, IQ, Jolidon, Magazinul Cerftificat LEGO®, Mondex, Musse, Nobila Casa, Nomasvello, Pada Murre, Pietra, Quickmobile, Stone Creek, The Perfect Kitchen, Yellow Store și Your Trend.
Câștigătorii celor două mașini vor fi desemnați prin tragerea la sorți, ce va avea loc pe 23 decembrie 2015, de la ora 02.00 PM, în Piațeta Matei Corvin din incinta Polus Center.
Regulamentul Loteriei Publicitare poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac IMMOFINANZ şi se află în administrarea IMMOFINANZ Center Management România SRL.