“Un Crăciun de Clasa A la Polus!”

de | | < 1 Minute

Loteria publicitară “Un Crăciun de Clasa A la Polus!” se apropie de final

Clujenii mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a participa la loteria publicitară “Un Crăciun de Clasa A la Polus!”. Pe data de 23 decembrie, vom afla numele fericiţilor câștigători a celor două autoturisme Mercedes A-180, puse la bătaie anul acesta de Polus Center Cluj.

Clienții centrului comercial mai au la dispoziție doar 5 zile pentru a se înscrie în loteria publicitară ce le poate aduce unul dintre cele două autoturisme Mercedes A-180. Mai mult, secțiunea răzuibilă a taloanelor de participare le pot aduce unul din sutele de premii instant oferite de partenerii centrului comercial: Andu, Benvenuti, Bigotti, Cărturești, Divertis Shop, dm, Ecco, Galeriile Rembrandt, Gatta, Glamour Accent, Happy Park, Hervis, Home Sweet Home Gifts, IQ, Jolidon, Magazinul Cerftificat LEGO®, Mondex, Musse, Nobila Casa, Nomasvello, Pada Murre, Pietra, Quickmobile, Stone Creek, The Perfect Kitchen, Yellow Store și Your Trend.

Tragerea la sorți pentru desemnarea celor doi norocoși câștigători va avea loc pe 23 decembrie 2015, de la ora 02.00 PM, în Piațeta Matei Corvin din incinta Polus Center.
Le dorim tuturor succes și spor la shopping!
Regulamentul Loteriei Publicitare poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac IMMOFINANZ şi se află în administrarea IMMOFINANZ Center Management România SRL.