Un caporal austriac lupta pentru Cluj in gala de MMA RXF 18 !

de | | < 1 Minute

Un caporal austriac lupta pentru Cluj in gala de MMA RXF 18 !

George Peintinger, 28 ani, va reprezenta Clujul in gala de arte martiale mixte Real Xtreme Fighting programata luni 15 iunie.  Peintinger este jumatate grec, jumatate austriac.

A copilarit in Grecia, tara de origine a mamei sale, langa Atena, dupa care s-a mutat cu familia la Graz in Austria, tara de bastina a tatalui sau. La 20 de ani s-a inrolat ca militar profesionist in armata austriaca unde a dus la bun sfarsit un contract de 3 ani. A facut parte dintr-o unitate de arme chimice, a luat parte la numeroase misiuni de decontaminare atat in Austria cat si in afara granitelor si si-a incheiat contractual de militar profesionist cu gradul de caporal. In perioada petrecuta in armata a deprins notiuni din zona sporturilor de contact pe care ulterior le-a aprofundat devenind luptator de MMA. S-a stabilit la Cluj in urma cu 4 ani si in prezent vorbeste perfect limba romana.

MMA

Ca luptator profesionist are 4 victorii si o infrangere iar luni 15 iunie, in gala RXF de la Cluj, va lupta in premiera in fata publicului din Romania la categoria 77 de kg. Gala RXF 18, organizata de promotorul brasovean Sebastian Vieru, este gazduita de noua sala polivalenta din Cluj incepand cu ora 20.00 si va fi transmisa in direct de postul Sport.ro.