Ultimele zile de early bird pentru evenimentul toamnei: Cluj Symphony Experience

de | | 3 Minute

Headlineri: Cargo, Subcarpați și Alternosfera în concert simfonic în Parcul Etnografic

Toamna aduce la Cluj un eveniment grandios și unic în care rockul își dă mâna cu muzica clasică, într-un super festival care le are drept cap de afiș pe trei dintre cele mai apreciate formații din România.

Cluj Symphony Experience are loc în 22-24 septembrie în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia” din Cluj, iar primele 500 de abonamente și bilete early bird s-au epuizat deja.

Alternosfera Theatroll Simfonic, Subcarpați și Cargo clasic vor cânta în exclusivitate binecunoscutele lor piese alături de Orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania și de muzicieni din Chișinău, iar organizatorii pregătesc zeci de surprize și evenimente.

„Pregătim o experiență senzorială unică în Parcul Etnografic, care e un loc minunat pentru concerte. Aici vom avea o scenă principală cu trupele care sunt cap de afiș, în timp ce la scena secundară vom pregăti activități artistice inedite într-un cadrul intim și informal. Pe toată suprafața parcului vom avea zeci de activități pentru participanții de toate vârstele”, afirmă Flavius Buzilă, organizatorul Cluj Symphony Experience.

Ultimele zile de early bird pentru evenimentul toamnei Cluj Symphony Experience (2)Experiențe îndrăznețe și activități inedite

Mesajul pe care Cluj Symphony Experience îl transmite și la această ediție e că muzica nu are granițe, că experimentele muzicale ne îmbogățesc cultural, artistic și chiar relațional; și că putem descoperi sau redescoperi un stil sau un gen muzical în feluri pe care nu le-am fi bănuit, doar pentru că se schimbă contextul în care au loc concertele.

„Ideea de baza a festivalului este experimentarea de noi acte artistice, care iau naștere prin abordări diferite, îmbinarea de stiluri, colaborării dintre clasic și nou. În fiecare dintre cele 3 seri vom îmbina aceste concerte astfel încât publicul să fie dus printr-o călătorie muzicală inedită, de la gotic, prin folclor și muzica popoarelor, până la alternativ și trance”, spune Flavius Buzilă.

Câteva dintre experiențele muzicale inedite anunțate deja sunt:

  • DJ simfonic, harpă & DJ, Bach electric
  • Car symphony – un concert în care mașinile devin instrumente muzicale
  • Cooking symphony – ustensilele de gătit sunt folosite ca să producă muzică

Programul celor 3 zile de eveniment cuprinde și alte activități precum:

  • Copacul vieții – un copac măreț luminat unde participanții se pot conecta
  • Fântâna dorințelor – o superbă fântână decorată, unde ne punem cu toții dorințele pentru noi și cei dragi
  • Teatru și muzică pentru copii
  • Scene pentru experiențe muzicale diferite
  • Muzică și zone de relaxare
  • Zone cu mâncare și băutură pe întreaga suprafață și pe tot parcursul programului.

Ultimele zile de early bird pentru evenimentul toamnei Cluj Symphony Experience (3)

Cluj Symphony Experience are loc în 22-24 septembrie, adică vineri, sâmbătă și duminică, iar programul va fi de la 16:00-23:00 în prima zi, iar în weekend între orele 14:00-23:00.

Intrarea este gratuită pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani inclusiv și e nevoie să fie însoțiți de un adult, iar evenimentul e prietenos cu animalele de companie.

Ultimele 300 de bilete și abonamente la preț redus early bird sunt disponibile online pe Entertix până cel târziu la finalul lunii iulie: https://bit.ly/bilete-early-bird.

Detalii și programul actualizat sunt disponibile pe pagina evenimentului.

Cluj Symphony Experience este un eveniment organizat de către Asociația Cultural-Artistică Hara și susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj, Muzeului Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj și Filarmonica de Stat Transilvania din Cluj.


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.