Universitățile britanice vin la UK Education Expo Cluj

de | | 3 Minute

Universitățile britanice vin la UK Education Expo Cluj

Tinerii care își doresc să studieze în Marea Britanie au anul acesta oportunitatea de a discuta direct cu reprezentanții celor mai prestigioase universități în cadrul UK Education Expo. Aducând împreună membrii instituțiilor de învățământ superior britanice și o întreagă comunitate de actuali studenți în UK, echipa AHZ Associates se va asigura că participanții vor afla toate informațiile necesare despre procedurile de admitere și mediul academic pe care îl oferă fiecare universitate în parte.

UK Eucation Expo

Ce oportunități oferă evenimentul?

UK Education Expo este un eveniment gratuit, la care sunt invitați să participe atât elevii din clasele a XI-a și a XII-a, cât și studenții din an terminal care vor să își continue parcursul academic în Marea Britanie. Pe parcursul târgului, aceștia vor avea ocazia să interacționeze cu reprezentanții unora dintre cele mai prestigioase universități din UK, vor beneficia de consiliere din partea echipei AHZ Associates și vor primi sfaturi direct de la actualii sau foștii studenți ai programelor pentru care își doresc să aplice.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 07 martie, la The Office, iar participanții se pot înscrie gratuit, completând acest formular » ahzassociates.co.uk/expo/romania-registration/

Beneficiind de consiliere individuală gratuită și personalizată, fiecare candidat va pleca de la UK Education Expo cu informații clare despre:

  • Cerințele de admitere la universitățile din Marea Britanie
  • Bursele oferite de universitățile britanice
  • Condițiile din campusul universităților din Marea Britanie
  • Prețurile medii necesare programelor de studiu
  • Surse suplimentare de finanțare de la statul britanic

târg de universități UK

De ce Marea Britanie?

Marea Britanie a fost și rămâne, în ciuda Brexitului, una dintre cele mai populare opțiuni pentru tinerii care doresc să-și contureze un traseu academic în afara granițelor țării. Anul trecut, Nigel Bellingham, director British Council România, estima că un număr aproximativ de 10.000 de români studiază în peste 120 de universități din Marea Britanie.

Printre argumentele ce stau la baza dorinței tinerilor de a opta pentru un program academic britanic se numără posibilitatea de a studia domeniul preferat la cele mai înalte standarde, dorința de a se dezvolta într-un mediu multicultural și, bineînțeles, posibilitatea ca, ulterior, să își creioneze un parcurs profesional de succes.

UK Eucation Expo

AHZ Associates în câteva cuvinte

Alegerea universității este, cu siguranță, unul dintre momentele cheie ce ne influențează parcursul profesional într-un fel sau altul. Când opțiunea se îndreaptă spre un mediu academic internațional, la baza deciziei se află multiplii factori pe care ar trebui să îi luăm în considerare, iar consilierea de specialitate joacă un rol extrem de important.

AHZ Associates este o organizație cu rol de facilitator al contactului dintre tinerii care își doresc să studieze în Marea Britanie și reprezentanții universităților britanice. Cu o experiență vastă atât pe plan național, cât și internațional, organizația ajută anual mii de studenți, facilitând procesul de admitere la cele 130 de instituții pe care le deține în portofoliu.

UK Eucation Expo

Autor: Izabela Rădoi, redactor Cluj.com