Turneu de Tenis de Masă – ediția a IV-a

de | | < 1 Minute

Turneu de Tenis de Masă – ediția a IV-a

Centrul comercial din inima Transilvaniei îi invită pe clujeni weekendul acesta să ia parte la cea de-a patra ediție a Turneului de Tenis de Masă. Pasionații acestui sport de toate vârstele au șansa de a câștiga titlul de campion al turneului și multe alte premii oferite de Decathlon.
Polus Center Cluj împreună cu Decathlon au pregătit weekendul acesta a patra ediție a Turneului de Tenis de Masă. Evenimentul ce va avea loc în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații din incinta centrului comercial, se va desfășura după următorul program:
Sâmbătă 04 iulie 2015 – începand cu ora 9:30, va avea loc competiția destinată persoanelor cu vârsta de peste 14 ani.
Duminică 05 iulie 2015 – începand cu ora 9:30, va avea loc competiția destinată copiilor cu vârsta de până la 14 ani.
Înscrierea se face pe loc, în fiecare zi, înainte de începerea concursului. Cei interesați de această competiție pot afla mai multe detalii și pot consulta regulamentul turneului la recepția magazinului Decathlon, situat la intrarea 1 a centrului comercial.
Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.