Trupa Mano & Gregor a lansat un nou videoclip în care au format un hashtag viu din aproape 300 de persoane

de | | 2 Minute

Alături de Organizațiile importante din Cluj -Napoca, trupa Mano & Gregor a lansat un nou videoclip în care au format un hashtag viu din aproape 300 de persoane

În cel mai nou videoclip al lor, trupa indie folk Mano & Gregor din Cluj-Napoca a realizat un flashmob și o paradă instrumentală care prezintă diversitatea, bogăția culturală și spiritul deschis a oamenilor din acest oraș. Mesajul principal a fost: Nu contează de unde vii sau cine ești, dacă trăiești în Cluj-Napoca, aici cu siguranță vei fi acceptat și îți vei găsi locu.

Alături de Organizațiile importante din Cluj -Napoca, trupa Mano & Gregor a lansat un nou videoclip în care au format un hashtag viu din aproape 300 de persoane.

Alături de Organizațiile importante din Cluj -Napoca, trupa Mano & Gregor a lansat un nou videoclip în care au format un hashtag viu din aproape 300 de persoane (1)

În cel mai nou videoclip al lor, trupa indie folk Mano & Gregor din Cluj-Napoca a realizat un flashmob și o paradă instrumentală care prezintă diversitatea, bogăția culturală și spiritul deschis a oamenilor din acest oraș.

Mesajul principal a fost: Nu contează de unde vii sau cine ești, dacă trăiești în Cluj-Napoca, aici cu siguranță vei fi acceptat și îți vei găsi locu.

Clipul a fost filmat în curtea Muzeului de Artă (Palatul Bánffy), iar ca parte a flashmob-ului, mulțimea de reprezentanți ai celor 24 de organizații care au acceptat invitația a realizat o formă de hashtag, care a fost surprinsă din aer. Mai apoi, trupa și organizațiile au coborât un banner uriaș de pe partea laterală a Palatului Bánffy, vizavi de intrare, care a fost pictat de trupă și de participanți împreună, simbolizând solidaritatea și cooperarea comunității clujene.

Scopul trupei a fost acela de a prezenta, prin intermediul noului său videoclip, organizațiile și comunitățile colorate care fac acest oraș vibrant și mai plăcut de trăit, lucrând adesea în spatele culiselor în activitatea lor de zi cu zi.

Un mare mulțumesc se cuvine celor care au făcut ca această inițiativă să fie de neuitat prin prezența lor:

Carousel Band, Play:space Cluj, Voltaj Academy, Be Happy Art Studio, Asociația de Cercetași Maghiari din România, Echipa de Cercetași Makkai Sándor , Gebeleizis Historical Fencing Guild, Fundația Estuar, Corul Allegria, Rock Academy Cluj, Prisma Training, Școala PianoLife Cluj-Napoca, Colegiul de Muzică Sigismund Toduță, Fit in Cluj, Serviciul de Ajutor Maltez Cluj-Napoca, Asociația pentru protejarea animalelor NUCA, Gondviselés Egyesület – Asociația Providenta, Arca lui Noe Cluj , Sirius Animal Rescue, Colegiul Unitarian János Zsigmond, Comunitatea Moto Cluj – Asociația CMC, IKE, OSE – Organizația Studenților Economiști Cluj, Adrenalin Park, Cserey Csaba.

Mulțumim de asemenea susținătorilor și sponsorilor noștri, care pot fi găsiți pe site-ul evenimentului. www.wearecluj.us


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.