Tricoul cu mânecă lungă pentru bărbați – de ce ai nevoie de unul? (P)

de | | 2 Minute

Trecerea de la un anotimp la altul poate fi, uneori, destul de imprevizibilă din punctul de vedere al condițiilor meteo.

Prin urmare, ne sunt necesare haine care pot fi adaptate atât la vremea rece, cât şi la cea caldă, pentru a face faţă cu brio oricărei provocări de peste zi. Aceste perioade, cu schimbări bruşte de temperatură, sunt motivul pentru care foarte multe persoane se îmbolnăvesc primăvara sau toamna. Pentru a te proteja, alege articole vestimentare care îţi pot asigura un confort termic constant.
Tricoul cu mânecă lungă, sau „bluza”, în denumirea populară, este o alegere ideală pentru orice anotimp, dar în special pentru aceste perioade în care nu ştii la ce te poţi aştepta. Acestea sunt de mai multe feluri, atât în ceea ce priveşte modelul şi imprimeul, cât şi tipul de material din care sunt fabricate, după cum urmează mai jos.

Tipuri de tricouri cu mânecă lungă

Material subţire sau gros

Cele confecţionate dintr-un material subţire sunt perfecte pentru a fi purtate atât pe sub alte haine sau o geacă, cât şi individual într-o zi călduţă de primăvară sau o noapte răcoroasă de vară.

Bluzele dintr-un material mai gros/plin, sunt potrivite, de asemenea, în aceeaşi combinaţie (individual sau cu geci), însă pentru vremea mai rece.

Modele

În ceea ce priveşte tricourile cu mânecă lungă pentru bărbaţi, ne putem concentra asupra două aspecte principale.

În primul rând, tipul de guler. Acesta poate fi în forma clasică, rotundă, sau în formă de „V”. Cel din urmă, îi avantajează foarte mult pe bărbaţii cu o faţă ovală sau un maxilar bine definit, deoarece creează iluzia unui contur.

Apoi, ne putem referi la cum se aşază pe corp. Există modelele cambrate/mulate, care sunt alegerea preferată a multor sportivi, care doresc să îşi pună în evidenţă munca de la sală, dar şi a persoanelor care obişnuiesc să poarte bluze sub hanorace sau cămăşi. Modele mai largi, alese adesea de persoanele care găsesc confort şi libertate de mişcare în hainele care nu sunt foarte strâmte, precum şi de cei care vor să adauge puţin volum, sau să îl ascundă.

Imprimeuri

Principalul scop al acestora este de a atrage atenţia asupra unei anumite zone a corpului, precum şi să deservească drept o formă de exprimare. Pot fi diverse mesaje, imagini, personaje, sau pot fi imprimeuri generale, de tip carouri, dungi, camuflaj etc.

Pentru mai multă inspiraţie şi modele pe gustul tuturor, vizitaţi magazinul online Bolf la adresa https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Bluze-12674.html şi alegeţi cu uşurinţă dintr-o gamă largă de produse calitative.

De ce sunt utile şi ai nevoie de unul?

Aceste tricouri cu mânecă lungă pot fi purtate în foarte multe ocazii, fapt ce le face necesare oricui doreşte să nu piardă prea mult timp alegând/cumpărând haine. Se asortează cu orice tip de pantaloni (lungi/scurţi sau casual/sport) şi îţi asigură confortul pe toată durata purtării. Dacă îţi este prea frig, este suficient să adaugi o jachetă, iar dacă îţi este prea cald, păstrezi bluza şi îi poţi chiar ridica mânecile, pentru un plus de răcoare, fără a-ţi afecta negativ aspectul. Adaptabil nevoilor tale, în orice condiţii.


Articol publicitar