Trei sesiuni de cumpărături în valoare de 2.000 de euro fiecare și alte 2.500 de premii

de | | 2 Minute

Trei sesiuni de cumpărături în valoare de 2.000 de euro fiecare și alte 2.500 de premii, de Paște, la Iulius Mall

Sărbătorile Pascale sunt prilejul de a aduna familia aproape, iar Iulius Mall Cluj a pregătit surprize pentru toți membrii: premii consistente la cumpărături, cadouri delicioase pentru copii şi multă distracţie în Labirintul Oițelor Vesele.

Peste 2.500 de premii, printre care şi trei sesiuni de shopping la magazinul Altex, în valoare de 2.000 de euro fiecare, sunt cadourile de care vor avea parte clienţii fideli, în perioada 15 – 30 aprilie 2016.

„De Paşte, suntem împreună” este laitmotivul campaniei de la Iulius Mall, dedicată Sărbătorilor Pascale, la care pot participa toţi cei care fac shopping în valoare de minimum 100 de lei. Zilnic, primii 150 de cumpărători sunt aşteptaţi la standul de premiere de la Centrul Info. Aici, vor fi invitaţi să aleagă oul de Paşte norocos, care va ascunde un cadou garantat, precum: vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei la magazinele Melkior și Kitchen Shop, vouchere pentru înghețata Bonta și băuturi răcoritoare.

Iulius Mall Cluj îi va ajuta pe clienți să reunească familia de Paște, cele mai mari premii constând în dotarea locuinței cu electronice și electrocasnice care vor oferi un plus de confort. În acest an, trei clienți norocoși, desemnați prin tragere la sorți, vor fi răsplătiți cu sesiuni de cumpărături în magazinul Altex, în valoare de 2.000 de euro fiecare. Extragerea va avea loc pe 30 aprilie.

Spre marea bucurie a copiilor, anul acesta, Iulius Mall Cluj îi va provoca să se aventureze într-un labirint, la parter, în căutarea celor mai delicioase dulciuri. Activitatea este una inedită și poate fi o opţiune pentru completarea programului micilor elevi în săptămâna „Şcoala Altfel”. Labirintul Oițelor Vesele va fi deschis începând de luni, 18 aprilie, şi va putea fi explorat până vineri, 29 aprilie.