Zilele Clujului 2023: Caută comorile orașului la cel mai mare concurs de Treasure Hunt din țară

de | | 2 Minute

Zilele Clujului 2023: Caută comorile orașului la cel mai mare concurs de Treasure Hunt din țară

În luna mai ai ocazia să descoperi comorile Clujului în cadrul celei mai mari vânători de comori din țară! Primăria Cluj-Napoca, în parteneriat cu Asociația Romania – Your Lifetime Experience (RYLEx) din Cluj-Napoca și cu sprijinul Betfair Romania Development organizează și în acest an, în cadrul Zilelor Clujului 2023, cel mai mare Treasure Hunt din țară. 

Treasure Hunt powered by Betfair Romania Development se desfăşoară în două etape:

– Prima etapă a concursului se desfăşoară în data de 20 mai 2023;

– Cea de-a doua etapă a concursului, MAREA FINALĂ, se desfăşoară în data de 21 mai 2023.

Zilele Clujului 2023 Caută comorile orașului la cel mai mare concurs de Treasure Hunt din țară (2)

„Concursul cuprinde mai multe probe obligatorii, iar îndeplinirea acestora le permite echipelor formate din 3 participanţi să primească indiciul pentru următorul obiectiv. Obiectivele vor fi poziţionate în locuri inedite din oraş, iar indiciile vor oferi concurenţilor oportunitatea de a cunoaşte oraşul, pentru a descoperi în final „comoara” Clujului.”

Înscrierile se pot face online sau la Centrul de Informare Turistică (bld Eroilor nr. 6-8) în perioada 1-15 mai 2023.

Câștigătorii Treasure Hunt-ului din acest an vor obține premii în valoare de 1500 de euro (premiul I), 1000 de euro (premiul II) și 500 de euro (premiul III). De asemenea, toți participanții la vânătoarea de comori din cadrul Zilelor Clujului 2023 vor primi diverse premii din partea organizatorilor evenimentului. 

Juriul va fi format din cel puțin două persoane care vor calcula timpul fiecărei echipe intrate în concurs, la fel şi realizarea clasamentului final.

Regulamentul concursului poate fi consultat pe site-ul Zilelor Clujului

Surse foto: Zilele Clujului