Tratamentul cu oxigen – o noutate pe piața frumuseții din Cluj-Napoca

de | | 3 Minute

Tratamentul cu oxigen – o noutate pe piața frumuseții din Cluj-Napoca

Ritmul vieții contemporane se desfășoară vestiginos și intens. Reieșind din contextul cotidian actual, suntem tot mai preocupați de obținerea rezultatelor eficiente într-un timp cât mai scurt, cu un efort minim.

Chiar dacă timpul determină să ne redefinim priorităților, una este constantă, mereu actuală și râvnită – tinerețea.

Tehnologia actuală ne oferă multe opțiuni în ceea ce privește tratamentele de înfrumusețare și cele cosmetice. Pentru că frumusețea este o nevoie firească, naturală a oricărei femei, piața frumuseții este într-o dinamică continuă, oferindu-ne mereu resurse pentru îngrijire și întreținerea aspectului nostru.

Tratamentul cu oxigen - o noutate pe piața frumuseții din Cluj-Napoca

Un cabinet cosmetic unic în oraș

OxyJet Leo Tratamente este un cabinet de cosmetică deschis în luna septembrie, la Cluj, și este considerat unic în oraș prin spectrul tratamentelor pe care le propune. Acest cabinet este special deoarece aparatul folosit în tratamentul cu oxigen este unic în oraș, și unul dintre puținele din țară care oferă acest tip de tratament.

Dedicat femeilor atente la aspectul lor și grijulii cu tenul lor, OxyJet Leo Tratamente propune o paletă diversă de soluții, proceduri pentru orice tip de problemă. Astfel, în funcție de nevoile tenului, cele 5 sau 7 proceduri din cadrul unei singure ședințe vor reda elasticitatea pielii, vor regenera celulele, vor stimula producția de colagen și acid hyaluronic, redând aspectul tânăr al chipului, prospețimea, puritatea și finețea epidermei.

Principiul de acțiune este bazat pe introducerea ingredientelor active – acid hyaluronic, vitamine, colagen – în cel mai profund strat al pielii, catalizând procesul de regenerare, restructurare celulară și reconturare a tenului. De asemenea, substanțele dermato-cosmetice fără conservanți și parfum, într-o formulă concentrată, în combinație cu oxigenul introdus prin intermediul unui dispozitiv special, vor stimula întinerirea și vor reda frumusețea mult dorită.

Tratamentul cu oxigen - o noutate pe piața frumuseții din Cluj-Napoca

Noi tipuri de tratamente 

Tratamentele și procedeele sunt recomandate pentru orice tip de ten, pentru pielea impură, iritată, matură, sensibilă, pentru pielea lipsită de fermitate, pentru tulburările de pigmentare și riduri. În acest mod, acțiunea răcoritoare a oxigenului revigorant aplicat ritmic pe piele și polii capului rotativ care stimulează mușchii și țesutul conjuctiv al pielii, vor oferi reultate vizibile, chiar de la prima ședință de tratament. Metabolismul pielii și sistemul imunitar va fi activat, se vor reduce inflamațiile, se vor reechilibra iregularitățile pigmentare ceea ce va conferi chipului un aspect general fin, gingaș și proaspăt.

Pentru că luna ianuarie este luna surprizelor plăcute, dar și pentru că sezonul rece atunci când tenul nostru este expus acțiunii agresive a frigului, OxyJet Leo Tratamente va introduce noi tipuri de tratamente cu ajutorul radiofrecvenței, mezoterapiei virtuale, precum și serviciul laminare gene.
Mai mult decât atât, la acest cabinet cosmetic veți putea beneficia de tratamentul Plasma-Fibroplast – o procedură de lifting inovatoare, unică pe piața tratamentelor cosmetice din Cluj.

Așadar, pentru acest sezon vă îndemnăm să vă oferiți doze de fericire, să aveți grijă de sănătatea și frumusețea chipului dumneavoastră și să-l ajutați să se regenereze rapid.

Date de contact: 

? Strada Trotușului, Nr. 4, Cluj

☎️ +40 742 311 840

Facebook