The Transylvanian Warrior

de | | 2 Minute

Maris Ciprian The Transylvanian Warrior de la Clubul Sportiv MMA Transilvania Cluj-Napoca va lupta sambata 10 mai 2014 in Linz (Austria) in Gala de MMA IFC3

In data de 10 mai 2014 va avea loc in Lintz – Austria una dintre cele mai importante Gale de Arte Martiale Mixte in cusca, GALA IFC 3.

Sportivul Maris Ciprian, supranumit The Transylvanian Warrior, va lupta impotriva luptatorului din Austria Timur Gagaev la categoria -66 kg. Desi adversarul sau are 8 meciuri in gale profesioniste de MMA fata de cele 4 ale lui Ciprian, sportivul de la MMA Transilvania este foarte pregatit pentru acest meci si promite victoria.

Luptatorul din Transilvania este Campion UFT MMA in 2012, Campion EFC MMA in 2013 si Campion de BJJ in 2014. Maris Ciprian se antreneaza la CS MMA Transilvania sub indrumarea antrenorilor sai Haidu Sebastian-Ioan (Maestru Emerit al Sportului in arte martiale) si Prian Tudor Mihai.

La pregatirea lui Ciprian a participat si Andrei Gombos ‘ECI’, caruia antrenorii tin sa ii multumeasca pentru tot sprijinul oferit clubului MMA Transilvania si lui Ciprian.
Pentru pregatirea sportivului antrenorii sai au reusit sa achizitioneze o cusca speciala pe care au amplasato in sala de antrenament, sala in care s-au mutat recent. Astfel sportivul a beneficiat de toate conditiile de antrenament pe care trebuie sa le aiba un luptator profesionist de mma.
Sala MMA Transilvania este prima sala din Cluj-Napoca care este dotata cu o CUSCA de MMA, saci de box, palmare, paduri, corzi, greutati, si toate echipamentele necesare unei sali de arte martiale de contact.

MMA Transilvania si Maris Ciprian tin sa le multumeasca si sponsorilor EBS, UFT Promotions, SECURITAS pentru sprijinul acordat, sponsori care au facut posibila deplasarea in Austria.

De asemenea Maris Ciprian tine sa le multumeasca tuturor apropiatilor si promite clujenilor si transilvanenilor ca va lupta pentru ei si va veni acasa invingator!

Mai multe informatii despre Maris Ciprian, MMA Transilvania si despre Gala IFC puteti sa obtineti de pe site-ul: www.mmacluj.ro Tot acolo puteti vedea tot fightcardul galei.

Mai jos puteti viziona un clip de prezentare a lui Maris Ciprian. Hai sa il sustinem!

http://www.youtube.com/watch?v=XVIuBSrgT6A