Transylvania Makeup Series – conferința hibrid din offline și online va avea loc pe data de 13 septembrie 2020 la Cluj Napoca

de | | 2 Minute

Transylvania Makeup Series – conferința hibrid din offline și online va avea loc pe data de 13 septembrie 2020 la Cluj Napoca

Evenimentul Transylvania Makeup Series va avea loc în data stabilită, 13 septembrie 2020. Suntem conștienți însă de situația în care ne aflăm și vom ține cont în totalitate de reglementările autorităților privind situația evenimentelor care se desfășoară într-un spațiu închis. A fost o perioadă în care am luat în calcul toate premisele legate de evoluția lucrurilor, cât și a evenimentului în sine. Ne adaptăm situației și am luat decizia să continuăm cu organizarea primului episod ,,The One With The Seasons” cu gândul că situația se va îmbunătăți constant după cum o arată și statisticile și că viața trebuie să revină la normalitate.

Desigur, sănătatea și siguranța participanților rămân prioritare înainte de toate, astfel că avatarul evenimentului va arăta diferit față de cel plănuit inițial tocmai pentru a întruni în primul rând aceste condiții.

Locația desfășurării evenimentului ne va permite să gestionăm eficient fluxul de persoane prezente la conferință. Am considerat că varianta optimă, privind situația actuală este să transformăm evenimentul într-unul hibrid cu acces în sală pentru maxim 150 de persoane și o variantă de online prin live streaming cu posibilitatea achiziționării de bilete pentru un număr de 300 de persoane.

Transylvania Makeup Series înseamnă o serie de conferințe care vor avea loc anual, fiecare având o temă specifică în domeniul frumuseții, cu exactitate în zona de makeup și skincare. Se adresează tuturor celor pasionați de domeniu (amatori), celor care doresc să dezvolte o carieră în această direcție și profesioniștilor.

Speakerii evenimentului sunt makeup artiști consacrați în domeniu, cu o experiență vastă. Datorită valenței evenimentului, el se adresează persoanelor care doresc să aprofundeze sau să învețe arta machiajului, scopul fiind de a oferi informații relevante și o experiență unică tuturor participanților. Vor fi 4 sesiuni de makeup și skincare, cu demonstrații pe scenă, dedicate fiecărui anotimp, redefinit în termeni de machiaj.

Primăvara natura se trezește la viață, ne bucurăm de aer proaspăt, gingășie și naturalețe. Am asociat acest anotimp cu prima sesiune dedicată și o redefinim în termeni de makeup: skincare, reguli de bază în machiaj, look fresh, clean, tips & tricks.

Vara cu siguranță este o explozie de culori, soare și vremea perfectă pentru distracție, festivaluri, energie pozitivă. Nimic nu ar fi mai potrivit decât să o îmbrăcăm într-un machiaj cu combinații de culori excentrice, în nuanțe intense, wet look sau tehnici de contouring care să scoată și mai tare bronzul în evidență.

Toamna este sezonul bogăției, peisaje în pasteluri, melanj de soare și ploaie care din punct de vedere estetic se contopesc perfect într-un machiaj natural, cu diverse nuanțe de maro sau chiar unul artistic care reinterpretează măștile ale bine cunoscutei sărbători de Halloween.

Iarna avem zăpadă, zile scurte și friguroase, predominate de întuneric timpuriu. Motiv pentru care am dedicat această sesiune machiajului de tip smookey eyes, de seară, de evenimente dar și a tipului de machiaj fantezie care reprezintă extreme la fel ca acest anotimp. Tot iarna descoperim și tendințe pentru următoarele sezoane.

Biletele pentru participarea la evenimentul Transylvania Makeup Series – The One With The Seasons sunt disponibile AICI.

Vom păstra în continuare legătura cu autoritățile competente pentru o bună desfășurare a evenimentului în condiții de maximă igienă și siguranță.


Comunicat de presă