Transylvania Comic Con, pentru prima dată în Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

Transylvania Comic Con va avea prima ediție în acest an

Anul acesta, vom avea prima ediție de Transylvania Comic Con chiar aici, la Cluj-Napoca, îndrăgitul eveniment venind pentru prima dată în Transilvania. Acest eveniment va avea loc în perioada 18-20 octombrie la Sala Polivalentă.

Pentru prima dată în România, Comic Con va ajunge și la Cluj, deci în afara capitalei României. Va fi, așadar, prima ediție de Transylvania Comic Con. Evenimentul a fost organizat pentru prima oară în anul 2013 la București. De-a lungul timpului, sute de mii de oameni i-au trecut pragul și au avut ocazia de a se întâlni cu actori și producători din francize de renume internațional. Câteva dintre numele mai cunoscute pe care la putem aminti sunt Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game) sau Sylvester McCoy (Lord of the Rings, Doctor Who). Iar anul acesta, actori renumiți de la Hollywood vor putea fi văzuți și la Cluj.

Transylvania Comic Con photo 1
Imagine de la ediția de anul trecut de la București (sursă: East European Comic Con)

Astfel, fanii vor avea șansa să se întâlnească cu cel puțin 4 actori de la Hollywood. Se vor putea face fotografii, obține autografe personalizate și chiar a vorbi cu ei în cadrul sesiunilor de Q&A. Managerul general al East European Comic Con, Mircea Mureșan, a declarat că, ardelean fiind, și-a dorit mereu să vadă o astfel de ediție a îndrăgitului eveniment la Cluj. Așadar, acest lucru va fi înfăptuit în acest an.Pe lângă întâlnirea actorilor de renume mondial, la Transylvania Comic Con se vor organiza și diferite competiții și evenimente de gaming, cu echipamente de ultimă generați, concursuri de cosplay, mâncăruri delicioase sau demonstrații de VR. De asemenea, va fi și un târg cu produse specifice sci-fi-ului, menite să impresioneze pe oricine.

Așadar, Transylvania Comic Con se anunță a fi un eveniment foarte bine primit în Transilvania. Biletele se vor putea cumpăra de pe site-ul oficial al evenimentului începând cu luna mai. De asemenea, biletele se vor putea achiziționa și din magazinele Cărturești, prin rețeaua Myticket/Enterix.