Transilvania are un nou portal online: transsylvanicum.info

de | | 2 Minute

Transsylvanicum.info este un nou portal online, publicat în trei limbi, ce își propune să devină o colecție frumoasă de valori specifice acestei regiuni atât de bogate din punct de vedere cultural, spiritual, artistic, dar și antreprenorial. 

Echipa care stă la baza proiectului este formată din oameni ambițioși și entuziaști care își doresc să promoveze tot ce are Transilvania mai bun și mai frumos: valori, tradiții, obiceiuri și meșteșuguri, obiective turistice, realizări științifice sau industriale. Deocamdată se lucrează la realizarea portalului în limba română, maghiară și engleză, însă în planurile de viitor se iau în considerare și alte limbi de circulație internațională.

Proiectul este gândit ca un portal comunitar și de business.

Latura comunitară a portalului va include sute și mii de articole/portofolii publicate în mod gratuit, încadrate în sfera culturală, civilă, artistică sau media, toate bazate pe materiale trimise de către abonații și clienții portalului, precum și pe materiale preluate din alte surse publice. În plus, abonații portalului vor putea ,,adopta” contra-cost articole/portofolii din sfera culturală, susținând astfel valori culturale-turistice și beneficiind în același timp de promovare în calitate de susținător.

De exemplu, o firmă sau un antreprenor poate adopta un articol despre Salina Turda (sau orice alt portofoliu care consideră că merită valorificat), fiind afișat un banner care îi atestă calitatea de susținător al Salinei. Pe lângă contribuția la promovarea și valorificarea acestui obiectiv turistic, va beneficia și el de vizibilitatea și traficul de cititori care îl vor observa ca fiind un susținător al valorilor din Transilvania. Este un mod eficient de a implica afacerile locale în promovarea valorilor adevărate ale regiunii. 

În plus, pentru o publicitate clasică, producătorii și prestatorii de servicii pot opta pentru unul dintre cele trei pachete de promovare, în funcție de serviciile dorite: Silver, Gold, Premium.

De asemenea, de remarcat intențiile echipei de a promova artele și meșteșugurile din zona Transilvaniei! Le dorim mult succes și vom urmări cu interes dezvoltarea proiectului!

Website: www.transsylvanicum.info
Facebook: facebook.com/transsylvanicum.info
Telefon: +40 741 915 082
E-mail: [email protected]

transsylvanicum.info transilvania site portal online