Trandafirul – un cadou pentru eternitate

de | | 2 Minute

Trandafirul – un cadou pentru eternitate

Cauți un cadou cu totul deosebit și original? Atunci ar trebui să iei în calcul un trandafir sau un buchet de trandafiri. Probabil te întrebi ce poate fi atât de special la acest cadou, pentru că mulți dintre oamenii care dăruiesc flori aleg tocmai trandafirii. Aceștia sunt flori prin intermediul cărora poți transmite anumite sentimente sau chiar au o semnificație de iubire eternă față de cealaltă persoană. Citește în continuare și află despre ce fel de trandafiri este vorba.

În cazul în care vrei cadoul perfect, atunci alege în locul unui buchet de flori obișnuite un trandafir criogenat sau un aranjament care să îi conțină. Ce este acesta și de ce este special? În primul rând, pentru că va aminti zi după zi, pentru o perioadă foarte mare de timp, de acele momente și emoții intense din ziua când a fost primit.

Ce este un trandafir criogenat?

Trandafirul criogenat, cunoscut și sub numele de trandafir etern, are anumite caracteristici deosebite care îl fac să reziste câțiva ani și să arate impecabil, la fel ca în prima zi.

Aceste tipuri de trandafiri beneficiază de un tratament special care se aplică atunci când sunt tăiați și, datorită acestor proceduri de criogenare, ei își vor menține frumusețea și aspectul natural ani de zile.

Nu trebuie să te gândești că femeia căreia îi vei dărui o astfel de floare sau buchete de trandafiri în cutie va crede că nu sunt naturali. Trandafirul etern este 100% un trandafir natural, care a suferit un tratament special, cu scopul unic de a-i prelungi durata de viață.

De ce tip de îngrijire au nevoie trandafirii criogenați?

Când trandafirii au trecut prin procesul de criogenare, aceștia vor avea nevoie de îngrijire minimă, astfel încât să îți poată păstra aspectul proaspăt pentru o perioadă foarte mare de timp.

Printre aspectele de care trebuie să ții cont pentru îngrijirea unui trandafir criogenat, merită menționate următoarele:

  • trandafirul trebuie să nu fie așezat în lumina directă a soarelui
  • trebuie așezat într-un loc cu o umiditate scăzută
  • trebuie curățat încet de praf cu ajutorul unui uscător cu aer rece
  • nu trebuie expus la temperaturi foarte ridicate sau foarte scăzute
  • nu trebuie udat
  • mutarea dintr-un loc în altul trebuie făcută cu mare grijă.

Pe scurt, dacă vei avea în vedere că acești trandafiri criogenați sunt flori naturale, trebuie să acorzi atenție atacurilor agenților externi și insectelor. Iar dacă vei ține cont de toate aceste sfaturi, te vei putea bucura de o perioadă de valabilitate uimitor de mare.


Articol publicitar