Studenții se pot înscrie la training-uri de IT și Marketing | BECOME – AIESEC Cluj

de | | 2 Minute

BECOME – training-uri de IT și Marketing în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca în fiecare sezon se desfășoară o mulțime de evenimente și proiecte, atât naționale cât și internaționale. Cu mult entuziasm și pasiune pentru dezvoltarea comunității, Organizația Internațională de tineri, AIESEC în Cluj-Napoca revine în toamna asta cu o nouă ediție a proiectului BECOME, axat pe domeniile de Marketing și IT.

Desfășurat și în alte orașe din România, precum Iași, Timișoara, Craiova, în Cluj-Napoca e un proiect unic, amplu, dedicat studenților. Scopul acestuia fiind dezvoltarea personală și profesională a studenților, într-un mediu multicultural, prin care au și ocazia de a se apropia de companiile locale. Acesta implică o săptămână de a-ți cunoaște colegii și trainerii, o serie de traininguri orientate pe abilitățile atât de hard skills cât și de soft skills (2 săptămâni), și plus partea practică (2 săptămâni).

Sunt 5 săptămâni în care studenții reușesc să cunoască piața locală, să-și dezvolte abilitățile în lucru în echipă, să cunoască atât traineri din companiile locale, cât și alții din străinătate, să-și desfășoare activitățile într-un mediu multicultural, iar toate acestea ajută ca participanții să poată propulsa în cariera pe care o visează și să devină mai hotărâți în acest sens.

Iată câteva cuvinte a unui trainer local despre ediția din primăvară, 2017:

“Overall, the Become project has been one that allowed me to connect with smart students who share a passion for Marketing and Communication. I’ve enjoyed it quite a lot. AIESEC has offered quite an interesting context for everything to happen and by the end I think we’ve managed to build something great. “
– Bogdan Spatariu, Online Marketing Officer @ Accesa

Sunt invitați studenții care au cunoștințe de bază, care sunt pasionați de IT și Marketing și doresc să se implice mai mult pentru a-și alege jobul dorit.

Vă puteți înscrie accesând linkul: www.aiesec.ro/proiect-become/

Mai multe informații găsiți în evenimentul creat pe site-ul de socializare: https://www.facebook.com/events/114853769195897/

Perioada de desfășurare 6 noiembrie – 10 decembrie, 2017.
În această toamnă proiectul se va desfășura în a 4-a ediție.

_ _ _

Student în Cluj