Training angajați – susținerea echipei de la distanță cu soluția True HR

de | | 2 Minute

Training angajați – susținerea echipei de la distanță cu soluția True HR

Un program de training angajați nu implică obligatoriu interacțiunea față în față. Îți prezentăm o modalitate de training adaptat contextului.

Odată cu prelungirea perioadei de alertă cu încă 30 de zile, o parte dintre angajați au rămas în continuare în șomaj tehnic. Cu toate acestea, angajații trebuie ținuți în formă chiar și în aceste condiții. Pentru a se asigura că aceștia nu își vor pierde îndeletnicirile, mulți manageri profită de acest timp oferindu-le opțiuni de documentare acasă și de instruire.

Training angajați, dezbateri online, sau softuri de HR?

Iată 5 modalități prin care managerii își pot susține echipa de la distanță:

  1. Training angajați și instruirea personalului. Este soluția perfectă pentru ca angajații să își ocupe timpul într-un mod util. Pentru o companie competitivă, un soft de training angajați este o investiție benefică de ambele părți. Angajații pot parcurge cursuri online de perfecționare finalizate cu diferite teste. Rezultatul testelor poate fi recompensat sub forma unei prime de Sărbători. Astfel, instruirea personalului va fi plăcută dar și competitivă, în același timp.

  2. Dezbateri online referitoare la procesele interne din firmă. Este o oportunitate bună ca pentru manageri să obțină un feedback din partea angajaților despre procesele interne din firmă. Ce poate fi îmbunătățit și în cadrul căror departamente sunt teme bune de dezbatere.

  3. Evaluarea angajaților. Un start bun al anului trebuie recompensat chiar dacă a fost întrerupt de criza COVID. Ia-ți timpul necesar în a analiza performanța echipei tale și comunică-le rezultatele. O bonusare este oricând binevenită, mai ales în această perioadă, și îți fidelizează angajații.

  4. Investește într-un program de administrare personal și salarizare. Chiar și de la distanță, colega de la HR trebuie să se confrunte lunar cu volum mare de muncă. Un soft HR automatizează procesele care sunt consumatoare de timp și crește eficiența organizației.

  5. Grija pentru starea de bine a angajaților. Chiar dacă nu vă mai vedeți atât de des la birou, oferă-le online angajaților sfaturi pentru sănătate. Există numeroase sesiuni online organizate de specialiști medicali la care organizația ta se poate înscrie. Managementul stresului este unul dintre cursurile organizate de psihologi pentru companii.

O echipă unită și o organizație performantă se remarcă printr-un management atent la nevoile angajaților săi.

Pentru mai multe informații » [email protected] | 0720 534 424

instruirea-personalului


Comunicat de presă
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici