Totto e prevazator, investeste in viitor

de | | 1 Minute

Totto e prevazator, investeste in viitor

ACTIVITĂŢI DISTRACTIVE ŞI EDUCATIVE PENTRU COPII ŞI TINERI, LA IULIUS MALL

La Iulius Mall Cluj, prichindeii şi adolescenţii au nenumărate motive de bucurie. Activităţi educative şi o tombolă cu premii sunt propunerile pentru copiii dornici să se distreze alături de prietenii lor.

Părinţii grijulii sunt bucuroşi să îşi aducă copiii la KidsLand, unde se desfăşoară campania Totto e prevazator, investeste in viitor! Până pe 1 iunie 2014, toţi ştrengarii care îşi sărbătoresc ziua de naştere în spaţiul de joacă KidsLand vor participa la marea tombolă a fericirii. De Ziua Copilului se vor extrage câştigătorii campaniei distractive. Marele premiu este un plan de economii pre-plătit pentru doi ani în valoare de 2.400 de lei, premiul doi este un bilet în tabăra de vară „Friendship Camp”, iar premiul trei este un voucher de 300 de lei la Cărtureşti.

În cadrul „Şcolii Altfel”, Fundaţia Noi Orizonturi invită tinerii să participe la ateliere de dezvoltare personală, găzduite de librăria Cărtureşti, din Iulius Mall Cluj. Evenimentul „Şcoala cu IMPACT” include cinci zile cu ateliere de educaţie non-formală şi interactivă, pe teme practice, care să îi sprijine pe elevi în orientarea profesională şi dezvoltarea abilităţilor de comunicare. În fiecare zi, în perioada 7 – 11 aprilie, între orele 13.00 şi 15.00, toţi elevii din Cluj-Napoca pot participa gratuit la întâlnirile de la Cărtureşti. „Fii tu însuţi!”, „Cercul mincinoşilor”, „Ce vrei să te faci când vei fi mare?”, „Stăluceşte în public!”, „Fii pregătit să obţii ce doreşti!” sunt atelierele la care se pot înscrie.

De altfel, în perioada 7-13 aprilie, în intervalul orar 15.00-20.00, tinerii voluntari în programul educaţional IMPACT, al Fundaţiei Noi Orizonturi, vor fi prezenţi în Iulius Mall cu un stand, prezentând diverse activităţi amuzante, precum face-painting, flash-mob, jocuri, trucuri magice, animaţie stradală şi ateliere de creaţie.

www.iuliusmall.com