Top 5 activitati pentru viata de noapte din Bucuresti

de | | 2 Minute

Top 5 activitati pentru viata de noapte din Bucuresti

Te afli in Bucuresti si vrei sa te distrezi weekend-ul acesta? N-ai nicio idee si ai rascolit Internetul in cautarea celor mai bune surse de distractie din oras? Ai venit in locul potrivit! Astazi vom vedea impreuna top 5 activitati pentru viata de noapte din Bucuresti.

5 activitati de neratat in Bucuresti daca iti place viata de noapte

1. Locuri cu muzica live

Prima noastra sugestie, si cea mai populara pentru toate categoriile de varsta, o reprezinta restaurantele sau cluburile cu muzica live. Recomandarea noastra sunt concertele de la Beraria H, care a devenit restaurantul cu muzica de petrecere favorit al bucurestenilor si nu numai. Au o varietate foarte mare de concerte, de la muzica lautareasca de petrecere, la artisti pop sau concerte-tribut pentru trupe si artisti din strainatate. Ai grija sa iti cumperi bilet si sa iti rezervi loc la masa din timp, altfel s-ar putea sa ramai pe dinafara!

2. Cluburi de dans

Pentru cine adora sa danseze si vrea sa se simta bine in acest mod in Bucuresti, din fericire exista o multime de cluburi cu diferite tipuri de muzica. De la muzica rap underground si pana la seri tematice dedicate anilor ‘90, cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau. Mai mult, exista cluburi special dedicate dansurilor latino, iar petrecerile de acolo sunt de neuitat.

3. Pub-uri cu mancare buna

In ultimii ani, Bucurestiul a intrat si el pe lista capitalelor europene cu o viata de noapte activa si localuri cu mancare excelenta. Meniul s-a diversificat peste tot in oras, dar mai ales in Centrul Vechi, unde poti gasi localuri cu specific italienesc, pub-uri irlandeze sau restaurante grecesti la tot pasul. Ai grija sa nu mananci acasa inainte ca sa te poti delecta cu toate bunatatile de acolo!

4. Evenimente in strada

Daca ai noroc sa te nimeresti in oras in anumite date din an, vei putea sa dai peste evenimente organizate direct in strada, cum ar fi festivaluri dedicate muzicii anilor ‘90 sau maratoane prin oras la sfarsitul carora se arunca pudra colorata in aer. Adesea, Calea Victoriei se inchide peste weekend si au loc tot felul de spectacole si reprezentatii in strada, mai ales pe timpul verii. Daca te nimeresti in septembrie in Bucuresti, poti participa si la festivitatile organizate de primarie cu ocazia aniversarii orasului.

5. Evenimente culturale

Chiar daca vorbim despre viata de noapte, nu inseamna ca trebuie sa lasam cultura deoparte. Exista si evenimente precum Noaptea Muzeelor, in care accesul este gratuit la majoritatea muzeelor din oras pe tot timpul noptii, sau Noaptea Scurtmetrajelor, unde au loc diferite proiectii de scurtmetraje sau spot-uri publicitare. Pe timpul verii, multe parcuri din oras organizeaza seara si proiectii de film gratuite in aer liber, asa ca le poti pune si pe acestea pe lista.

Asadar, acum esti pregatit sa te distrezi in Bucuresti indiferent de preferintele tale personale si de cat de mare este grupul tau. Iar daca esti singur, nu iti face griji! Cu siguranta iti vei face prieteni noi oriunde te vei duce sa te distrezi!

Sursa foto: Magneto.ro