Toamna sosește cu Bucuria unui nou început împreună

de | | < 1 Minute

Toamna sosește cu Bucuria unui nou început împreună

În această toamnă, Centrul Comercial Auchan Cluj, vă invită să descoperiți bucuriile unui nou început, fie el de școală, de anotimp sau de noi proiecte. Toamna este anotimpul care ne aduce bucuria pentru roadele pământului, momente de sărbătoare şi reuniune cu cei dragi.

În luna septembrie, am pregătit numeroase surprize la fiecare pas, ca să ne bucurăm împreună de acest nou început. Zilele de marți și vineri aduc premii la cumpărături cu ajutorul echipei Happy Team care va răsplăti fidelitatea clienților prin oferirea unui cadou inspirațional – „Jurnalul unui nou început”.

Toamna aceasta vă invităm să vă răsfățați cu bucurie și optimism iremediabil, shopping și distracție. Vă așteptăm pentru noi experiențe și pentru a porni cu încredere către o nouă călătorie!

Pentru mai multe detalii, click aici.

Happy Team

Happy Team este un serviciu special dedicat clienților Centrelor comerciale Auchan, format dintr-o echipă de oameni energici, pozitivi și deschiși, care vin în întâmpinarea nevoilor clienților oferindu-le informații, ajutor sau surprize și cadouri instant.