TMS – optimizează rutele șoferilor tăi livratori

de | | 2 Minute

TMS – optimizează rutele șoferilor tăi livratori

TMS sau Transport Management System reprezintă o soluție software destinată șoferilor livratori care realizează curse zilnice la clienți. Cu ajutorul acestei soluții, optimizezi rutele șoferilor livratori astfel încât să eficientizezi întreg procesul de transport. O astfel de soluție a fost dezvoltată de către Optimall by AROBS denumită Optimall Logistic.

Aplicația de tip TMS, Optimall Logistic este compusă din două elemente componente interconectate între ele: Logistic WEB și Logistic Mobile. Componenta WEB se va interfața cu sistemul de gestiune (ERP) și va prelua toate informațiile necesare. Componenta Logistic Mobile va fi instalată pe un smartphone cu sistem de operare Android și va fi folosită de șoferii livratori.

Optimall Logistic WEB va fi utilizată de către dispecerii care coordonează și planifică optimizarea desfășurării procesului de livrare. Dispecerul are posibilitatea de a vizualiza în timp real locul unde se află șoferul livrator și poate viziona documentele gestionate de către aceștia.

Cu ajutorul aplicației mobile, șoferii livratori vor primi în timp real informații despre comenzile ce trebuiesc livrate clienților. Șoferii livratori vor vedea pe terminalul mobil lista de clienți în ordinea de livrat din ziua curentă. Aceștia au posibilitatea de a încasa direct la clienți și pot tipări chitanțele la o imprimantă termică portabilă precum este imprimanta Optimall Print SUP 80.

soluție customizabilăBeneficiile unui sistem TMS sunt:

1. Reduci costurile de întreținere cu flota;
2. Identifici abaterile realizate de către șoferii livratori;
3. Estimezi timpul de livrare;
4. Planifici rapid rutele șoferilor livratori.

Dacă compania ta are în componența ei și agenți de vânzări care preiau comenzi de la clienți, îți recomandăm să folosești soluția Optimall SFA (Sales Force Automation) care te ajută să automatizezi întreg procesul de vânzare.
Pentru o ofertă de preț atât pentru soluția de tip TMS, Optimall Logistic, cât și pentru soluția Optimall SFA, scrie-ne la adresa de email [email protected] iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.


Articol publicitar
Noutăți de la Optimall by AROBS » aici.