Țintește inteligent la Corner Biliard & Snooker!

de | | 2 Minute

Țintește inteligent la Corner Biliard & Snooker!

Dacă un local este mereu plin de grupuri de oameni fideli înseamnă că acel loc este centrul unei comunități deja formate. Asta înseamnă că acei clienți sunt inspirați de loialitatea acelui local și răspund reciproc.

Corner Biliard & Snooker este genul acela de local. Reușim să strângem în jurul nostru o comunitate frumoasă. Aici oamenii se simt aproape unii de alții deoarece atunci când povestesc la o bere rece sau la un fresh reconfortant, au șansa să facă și ceva activ pentru a se simți bine.

Nu ne găsiți în centrul orașului, ci în cartierul Mărăști (str. Iazului 21, colt cu str. Bucuresti), însă acest lucru nu-i împiedică pe cei din alte cartiere să traverseze orașul pentru a-și încărca bateriile la o partidă antrenantă de biliard sau snooker. Clienții fideli din cartier vin în spațiul nostru atât de familiar lor, însoțiți de prieteni, unde pot să se întreacă la un meci de darts, în noua sală de darts, amenajată cu tot ce le trebuie jucătorilor.

Țintește inteligent la Corner Biliard & Snooker!

La noi, atmosfera prientenoasă, prețurile decente și sala dotată pentru darts și biliard, adună oameni pasionați de biliard, snooker sau darts, dornici să își testeze abilitățile cu cei din jur. În această vară, la Corner Biliard & Snooker nu numai că joci snooker, dar ai posibilitatea să înveți de la cei mai buni, urmărind Snooker Titans Trophy Cluj. Meciurile de snooker susținute la Sala Polivalentă de campionii Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Steve Davis şi Reanne Evans i-au inspirat pe mulți dintre clienții fideli care frecventează Corner Biliard & Snooker din Mărăști, iar acum aceștia sunt și mai motivați să se așeze la masa de joc.

Și tot în vară iubitorii de darts țin pumnii celor mai buni 48 de țintași și celor mai bune 16 țintașe din România. Emoțiile sunt mari, mai cu seamă că în cadrul Darts Masters 2016, ce se desfășoară la Iulius Mall, clujeanul Adrian Frim, campionul național en-titre, își apără titlul.

Tehnicile învățate de la cei mai buni țintași vor fi puse în aplicare la Corner Biliard & Snooker, în sala de darts. În pauze, jucătorii își vor putea reîmprospăta puterile cu cidru si noile sortimente de bere, păstrate la rece.

Vino și descoperă și tu localul în care trebuie să fii pe fază, cel mai rapid în reacții inteligente!

Țintește inteligent la Corner Biliard & Snooker!

Contact:
Adresa: Str. Iazului, Nr. 21, Etaj 1, Cluj-Napoca
Telefon: 0753433732
E-mail: [email protected]
Website: www.corner-biliard.ro
Facebook: facebook.com/Corner.Biliard.Snooker

Program:
Luni – Duminica: 12:00 PM – 12:00 AM