Țintașii cei mai buni din România „au tras” la Corner Biliard

de | | 2 Minute

Țintașii cei mai buni din România „au tras” la Corner Biliard

După cursurile de la universitate, după orele de muncă de la serviciu sau pur și simplu dacă dorești să cunoști oameni și localuri noi îți propunem să ieși la distracție! Corner Biliard & Snooker îți oferă posibilitatea de a-ți invita prietenii la un meci de biliard, snooker sau darts. Cine s-ar fi gândit că un asemenea loc care adună oameni frumoși găsești într-un cartier al Clujului și nu undeva în centru?

Țintașii cei mai buni din România

În cartier, oamenii sunt mai aproape unii de alții, iar această atmosferă se regăsește și la Corner Biliard & Snooker. Tocmai din acest motiv aici găsești o comunitate, o atmosferă familiară și plăcută unde fițele și aerele nu-și au locul. Vei fi surprins plăcut să găsești interes și pasiune pentru joc și sport.

Comunitatea jucătorilor de darts este numeroasă și are motive întemeiate să se bucure, Corner Biliard & Snooker a găzduit în luna martie compionatul național de darts, iar de curând a pus în funcțiune o sală de darts care a fost amenajată cu toate cele necesare.

În noua sală de darts ești așteptat și tu, dacă vrei să-ți petreci timpul încercând jocul de darts, un joc extrem de popular în ziua de azi în România. Când au loc competiții de darts, poți urmări de pe margine meciul și, de ce nu, poți fura din tactica jucătorilor iscusiți. Exersând chiar tu la tabla de darts vei fi răsplătit cu clipe memorabile alături de prieteni.

Țintașii cei mai buni din România „au tras” la Corner Biliard După cursurile de la universitate, după orele de muncă de la serviciu sau pur și simplu dacă dorești să cunoști oameni și localuri noi îți propunem să ieși la distracție

Iar dacă șederile la Corner Biliard & Snooker se prelungesc deoarece ești prins de plăcerea de a juca darts, nu te îngrijora, nu te va arde la buzunar! Prețurile sunt accesibile și știm toți ce mult contează.

Contact:
Adresa: Str. Iazului, Nr. 21, Etaj 1, Cluj-Napoca
Telefon: 0753433732
E-mail: [email protected]
Website
Facebook

Program:
Luni – Duminica: 12:00 PM – 12:00 AM