Tinerii clujeni, așteptați la Târgul de Cariere

de | | 2 Minute

Tinerii clujeni, așteptați la Târgul de Cariere

Pregătirile pentru Târgul Cariere au ajuns pe ultima sută de metri. Cea mai mare rețea de evenimente de acest tip din România și Republica Moldova, Târgul de Cariere, revine la Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenților, marți și miercuri, între orele 10 și 16. Tinerii în căutarea unui loc unui loc de muncă sau a unui internship plătit sunt așteptați cu CV-ul de cei peste 30 de angajatori prezenți la târg, care oferă oportunități de carieră variate în domenii precum IT & software, financiar-bancar, producție și tehnică, logistică și transport, auto și componente auto, încălțăminte, mobilier, industria ospitalității. Accesul la eveniment este gratuit.

Printre posturile prezentate la târg se numără: inginer de calitate, inginer de testare, contabil, operator de call-center, reprezentant de vânzări, analist de afaceri, specialist de marketing, administrator de sistem, manager de proiect, dezvoltator de soft, cercetător de piață, recrutator, manager de restaurant, administrator de pensiune. Locurile de muncă sunt localizate atât în Cluj-Napoca, cât și în alte orașe, cu varianta relocării: București, Brașov, Craiova, Iași, Sibiu, Slatina și Timișoara. Se caută și vorbitori de limbi străine: engleză, franceză, germană, italiană, maghiară, cehă, sârbă, portugheză și spaniolă.

Târgul de Cariere Global îi are ca parteneri premium pe Bosch, buw, E-ON, eJobs, Lugera și Office Depot. Partenerii evenimentului sunt Emerson, Endava, Genpact, ProCredit Bank, Steelcase, Sykes și Terapia Ranbaxy, iar printre participanți se mai numără Axience, Bombardier, City Plaza, Continental-Contitech , Cora, Decathlon, Evalueserve, EXL, Idea Studios, Jobs4Hotels, Kastamonu, KUKA Systems, Leoni, Pirelli, RDS & RCS, Thomsons, Trenkwalder, T&S Grup și UAC. Candidații sunt așteptați marți și miercuri, 4-5 noiembrie, între orele 10 și 16, la Casa de Cultură a Studenților. Mai multe informații despre participanți se găsesc pe pagina dedicată: www.targuldecariere.ro/cluj-global.

TInerii sunt așteptați și la standul de consiliere în carieră pentru a afla cum își pot îmbunătăți CV-ul, iar cei care vin la târg cu CV-ul eJobs completat minim 90% intră în cursa pentru un laptop și un smartphone.

În continuarea evenimentului, joi și vineri se desfășoară, tot la Casa de Cultură a Studenților, Târgul de Cariere în IT, dedicat celei mai dinamice industrii clujene. Peste 25 de angajatori vin aici cu oferte de angajare, oportunități de practică și stagii de internship-uri sau de voluntariat. De asemenea, vizitatorii pot participa gratuit la workshop-ul „Siemens Challenge” și la activitățile „Speed Coding Challenge” organizate de HP, Idea Studios și Intel. Informații suplimentare despre târgul de Cariere în IT se găsesc pe www.targuldecariere.ro/cluj-it.