The Museum a împlinit 1 an de activitate în Cluj!

de | | 2 Minute

The Museum a împlinit 1 an de activitate în Cluj!

În ultimul an, în rândul clujenilor au prins amploare jocurile reale de evadare, activități care te scot din rutina cotidiană și, timp 60 de minute, în contextul unor scenarii creative, concepute astfel încât să dezvolte spiritul de echipă, curiozitatea, imaginația și ingeniozitatea, te provoacă să descoperi un nou mod de a-ți petrece timpul liber!

The Museum este unul dintre primele astfel de jocuri apărute în Cluj. A trecut deja un an de la deschiderea primei camere – ,,The Lost Diamond” (dificultate medie, 2-6 persoane), recent fiind introdus și noul joc intitulat ,,The Thief” (dificultate crescuta, 4-10 persoane).

De ce să faci o vizită la The Museum? Pe lângă entuziasmul și ingeniozitatea jocurilor care te prind în mrejele lor definitiv, iată câteva motive:

*Scapi de moleșeala și căldura verii, te refugiezi în încăperi răcoroase
*Primești apă plată rece (și bombonele!)
*Echipa The Museum crede sincer în serviciile pe care le oferă, iar acest lucru se resimte în timpul petrecut la ei (în joc sau în afara jocului)
*Jocurile The Museum reflectă calitate și cursivitate în rezolvarea puzzle-urilor – fără erori, piese lipsă sau indicii inutile
*Puzzle-urile sunt originale, proiectate și realizate de echipa The Museum, nu mai pot fi întâlnite sub această formă la alte companii
*La final, fiecare echipă primește un suvenir! 🙂

the museum deschide o noua camera

În acest prim an de activitate, The Museum a fost vizitat de peste 500 de echipe și peste 2500 de persoane. Pagina de facebook a adunat peste 5000 de aprecieri, iar review-urile primite pe Trip Advisor sunt și ele relevante!

Fiind o activitate destinată grupurilor de oameni, peste 20 de companii mari și-au antrenat echipe în team-building la jocurile dezvoltate la The Museum.

Pe lângă cele două camere – ,,The Lost Diamond” și ,,The Thief”, de la 1 iunie, The Museum a introdus și jocul Mobil, cu un grad de dificultate scăzut (2-5 persoane, 30 minute timp de evadare) care se poate organiza outdoor, în interiorul unui cort de 9mp, la cererea clienților și a companiilor sau indoor, în săli de conferință sau alte imobile.

Cu mulțumiri pentru cei care i-au vizitat și susținut pe decursul anului, The Museum vă așteaptă cu drag să le treceți pragul și în acest an. La Mulți Ani, The Museum a împlinit 1 an !! 🙂