Expoziție pentru copii la Iulius Mall | The human body

de | | 2 Minute

Oferă-i copilului tău o experiență inedită la expoziția ”The human body for kids” de la Iulius Mall

Experimente, amintiri educative și multă veselie. Asta îi așteaptă pe copiii care vor merge la expoziția interactivă „The Human Body for Kids” din Iulius Mall Cluj. Cei mici se vor transforma în „medici” și vor învăța totul despre corpul uman.

„The Human Body for Kids” este o expoziție interactivă și educativă, special concepută pentru cei mici, în care aceștia sunt încurajați să atingă, să se joace, să pună întrebări, să exploreze și să învețe despre corpul uman printr-o aventură extraordinară. Evenimentul va avea loc în perioada 14 februarie – 1 martie 2020, în zona Atrium, la Iulius Mall Cluj.

Experiențe pentru copii

Experiența este pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, care se vor costuma cu halate de medici. Durata unui tur este de aproximativ 50 de minute, iar cei mici vor afla cum funcționează creierul și cele cinci simțuri (auzul, văzul, pipăitul, mirosul și gustul), inima și sistemul respirator, vor descoperi informații despre schelet și oase, mușchi și piele, despre stomac și sistemul digestiv, vor face experimente și multe altele.

De asemenea, își vor testa abilitățile de chirurgi la masa de operații interactivă. Toate acestea se vor realiza cu ajutorul elementelor de butaforie de o calitate superioară, precum cele de muzeu. Incursiunea va fi captivantă și datorită aplicației de realitate augumentată, pentru că participanții se vor îmbrăca cu niște tricouri cu ajutorul cărora vor putea vedea organele interne și mișcarea acestora, direct pe corpul lor.

Pe lângă informații, copiii vor avea parte și de momente distractive. Astfel, în fiecare zonă a expoziției vor putea să participe activ la descoperirea corpului uman, la jocuri interactive și la final vor primi diplome de merit.

Accesul la eveniment este gratuit și este oferit de NTT DATA Romania.

Expoziția „The Human Body for Kids” este organizată de Iulius Mall Cluj, în parteneriat cu NTT DATA Romania, Regina Maria și Primăria Cluj-Napoca.

Rezervările se vor face la Info Point începând cu data de 13 februarie 2020.

***Comunicat de presă