Terapie prin artă – Un + de fericire

de | | < 1 Minute

Terapie prin artă – Un + de fericire

Compania independentă de teatru și film Create.Act.Enjoy caută voluntari pentru cea de-a IV-a ediție a programului de terapie prin artă „Un + de fericire” care se va desfășura în perioada 4 – 25 iulie 2016 la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” și la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca.
Pacienții și personalul medical vor beneficia de ateliere de terapie prin artă, materiale informative, momente artistice, terapie cu animale, prezentări atractive privind terapia prin artă și efectele benefice ale acesteia.

Cei interesați sunt rugați să trimită datele de contact și o scurtă motivație la adresa [email protected] până la data de 24 iunie 2016.
*Proiectul de terapie prin artă „Un + de fericire” este realizat cu sprijinul Servier Pharma și al Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

PARTENERI: Spitalul Clinic de Recuperare, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian”, Asociația Beard Brothers, Organizatia Studenților Mediciniști, Asociația Cluj-Napoca 2021, Asociația Minte Forte.
PARTENERI MEDIA: Radio Cluj, Transilvania Reporter, Liternet, Cluj.com, Dispersie, Clujul Cultural, Clujul de Buzunar, Revista Bulevard.