TeCOMM – Speakeri si program

de | | 3 Minute

Mai puțin de 3 săptămâni până la TeCOMM – Speakeri si program ,expoconferința de ecommerce care îi aduce pe cei care știu ce și cum se vinde online. 40 de speakeri anuntați și un program complex pentru cele trei zile, între 24 și 26 octombrie pe care îl puteți consulta pe Tecomm

Cine vorbește la TeCOMM?

Guido Jansen vine din Olanda și are ca background studii în psihologie și usability. A fost community manager pentru clienții Magento (plaformă folosită de către magazinele online) din Olanda și s-a ocupat de platforma dutchento.org, și a organizat numeroase evenimente Meet Magento. Acum lucrează ca eBusiness consultant la ISM eCompany, partener Magento.
În cadrul TeCOMM va avea o prezentare în data de 24 octombrie, între 13:00-13:30, Online Persuasion: the psychology of e-commerce, unde va analiza cum se comportă consumatorul până ajunge să finalizeze o comandă și tehnici de a-l convinge. Pe 25 octombrie va susține un workshop despre Magento între 10:00 și 10:45.

Jose Luis Ferrero – Philips, Spania&Portugalia – 24.10, între 9:15-10:00, în deschiderea conferinței: How to move from Offline towards Online business
A condus departamentul de marketing si vânzări in cadrul Philips la nivel national, dupa care a trecut in departamentul de dezvoltare a businessului la nivel European. Acum conduce departamentul de ecommerce Philips in Spania si Portugalia.

Rob Smith – Blueleaf UK – workshop 24.10, intre 12:30 si 13:00, Conversions
Strateg digital care planifică, execută și îmbunătățește prezența online a unori branduri de top precum Laura Ashley, Red Bull. Echipa de la Blueleaf pe care o conduce este specializată pe ecommerce, content management, optimizare, web design și development.

Gian Sharp – CEO Cargus – 24.10 intre 15:00- 15:30 – Delivery Panel
Absolvent al studiilor de MBA la Durham University Business School, Gian Sharp a construit o carieră solidă de 22 de ani în cadrul companiei internaţionale de logistică DHL International. De-a lungul experienţei sale, Gian a ocupat mai multe roluri de conducere în cadrul companiei, fiind implicat în coordonarea activităţii DHL din diferite centre ale Asiei şi Europei de Est. În funcţia sa de Country Manager DHL România, a reuşit să consolideze poziţia DHL pe piaţa locală de curierat expres. Din aprilie 2013, Gian a preluat funcţia de CEO Cargus.

Gonzalo Ibanez – 24.10, intre 16:00-16:30: The next step in e-commerce evolution: building brands to success
Are o experiență de 15 ani în marketing interactiv și CRM (customer relationship management) acumulată în Statele Unite, Europa și Asia. Are o diplomă în Publicitate și PR, Emerson College (Boston). Actualmente Gonzalo conduce o agenție de marketing cu focus pe partea digitală în Madrid, Spania.

Dragos Stanca – 25.10, între 10:00 – 10:45, Workshop: The next level of Facebook: What’s beyond content, apps and ads?
Antreprenor în domeniul digital, cunoscut datorită companiilor de marketing și comunicare online [Q2M], tehnologie [PUBLYO], festivalul ICEEfest (fost RoNewMedia). Din 2012 e partener al rețelei internaționale Thinkdigital – reprezentant în România și alte 5 țări din regiune al Facebook, Microsoft Advertising/Skype, DG Mediamind precum și al altor site-uri (Realitatea.net, RTV.net, B1TV.ro, Radiozu.ro, Wowbiz.ro, KanalD.ro, 24fun, Sapteseri, TPU si multe altele).

Reprezenantul Asociației de Ecommerce din Europa, Cosmin Costea – e-commerce Manager Metro, și Radu Butufei Director e-commerce Carrefour și dr. Ormos Zoltan – reprezentantul SZEK, Asociația de ecommerce din Ungaria vor discuta despre oportunitățiile de pe piața de ecommerce în 24 octombrie, între 10:15 și 11:15, Romanian&CEE eCommerce landscape: trends and opportunities.
Un alt subiect dezbătut de specialiști din țară de pe diverse nișe, Steps for a successful ebusiness, va fi intre orele, alaturi de Carmen Grigrore (delazero.ro), Cristi Herghelegiu (elefant.ro) si Marius Turbatu (esky.ro)

Alte workshopuri in 25 octombrie pe teme precum:
Cross-channel marketing, Usability, Persuasive ecommerce, Profilul de succes al magazinului online, local SEO, cuvinte care vând vs. cuvinte care influențează vânzările, mobile Commerce, marketing afliat, mobile elearning.

26 octombrie se axează pe nișa de fashion, invitați fiind Mirela Bucovicean – fondatoare Molecule F, Alin Stanciu – fondator & MD Fashion Up, Petru Chiriac – fondator si managing partner Il Passo, Ana Morodan – Fashion blogger și consultant imagine, Vicki Nicola – vickipedia.ro, petocuri.ro, The Group.

Mai multe detalii, prețuri și înregistrarea se face pe tecomm.ro