TeCOMM – Brandurile profitabile se intalnesc in Cluj

de | | 2 Minute

Nu doar IT-iștii au de-a face cu magazine online în viața de zi cu zi. Cine are un magazin pentru care plătește chirie și are angajați, și-a făcut sau își face și un magazin online. Un job care nu aduce satisfacții poate transforma angajatul în antreprenor prin deschiderea unui astfel de magazin.

Businessurile online au devenit demult afaceri care merg, trebuie doar găsită nișă. În România numărul magazinelor online este în continuă creștere. Ca și constructia, amenajarea și administrarea unui magazin fizic, și unul online are nevoie de atenția cuvenită, având în vedere publicul mare căruia i se adresează. Ori cât de complicat ar fi de pus bazele unui magazine online, dezvoltarea acestuia spre succes aduce cu sine profit.

Cei care ajută ca vânzările să aducă profituri din ce în ce mai mari sunt specialiști în domenii precum: SEO, marketing afiliat, furnizorii de servicii online, agențiile de publicitate.
TeCOMM, expoconferința de comerț electronic din Cluj facilitează această întâlnire între cei care au magazine online și cei care oferă soluții tehnice și practice pentru ca acesta să aducă profit. Zilele de 24, 25 și 26 octombrie vor aduce pentru participanți discuții despre trenduri, pași spre success și workshopuri concrete și interactive unde se oferă răspunsuri pentru greutațile întâmpinate în www.

Specialiști din Europa vin cu know-howul de la clienții străini cu care au lucrat, aducând în discuții o viziune mai largă asupra comerțului electronic. Philips, Metro, Carrefour, Floridelux, elefant, Il Passo, FashionUp, Molecule-F sunt doar câteva dintre businessurile ale căror reprezentanți vor fi pe scena conferinței.

Agențiile de web și digital, dezvoltatoare de appuri, specialiștii în SEO, cum ar fi ThinkDigital, SEO Monitor, SilkWeb, ForestView, 2parale, delazero și mulți alții, vor susține workshopuri și vor avea de asemenea standuri expoziționale ce pot fi vizitate gratuit în primele 2 zile ale TeCOMM.

In data de 25 octombrie se vor face transmisii live. Ziarul Financiar va fi present cu un studio unde se vor lua interviuri care vor fi transmise pe zflive pe parcursul intregii zile.
Seara de 25 octombrie se incheie cu Awards Gala, unde se vor premia onorific businessurile care au atras atentia.

Zona expozitionala va fi extreme de variata si suntem mandri ca mai avem doar 5 standuri libere, confrimarile fiind in numar de peste 25 dintre care amintim: Cargus, BT, DPD, Avanticart, Katapulta, Silkweb, WOMsend, FanCourier, Netlogiq, Mediatic, 2parale.

Evenimentul se adresează de asemenea și celor din turism și din modă, acoperind subiecte strict pe aceste nișe, cu specialiști din domeniu. Digital Travel Forum va avea loc în 24 octombrie, iar HotSpot Fashion se va desfășura la Răgaz în data de 26 octombrie.

Programul complet al expoconferinței TeCOMM, lista completă speakerilor și titlul prezentărilor pot fi consultate pe siteul dedicat http://tecomm.ro. Tot acolo se fac și înregistrările pentru a putea participa.