TeC – Evenimentul de eSports din Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

TeC – Evenimentul de eSports din Cluj-Napoca

TeC – Evenimentul de eSports din Cluj-Napoca
Transylvania eSPORTS Competition este un proiect care organizează evenimente cu diferite competiții de gaming pentru elevii și studenții împătimiți ai: League of Legends, Hearthstone si Counter-Strike: Global Offensive dar și ai gaming-ului în general.

Cine suntem?

La început am fost 4 omuleți (da, studenți, firește) și anume: Rotunjanu Andrei (aka Rotu’), Gavrilaș Darius (aka sanky), Farcaș Vlad (aka Cashu’) și Berinde Andrei (aka Berindei), care pasionați de gaming am hotărât de comun acord să facem ceva pentru pasionații de gaming din Cluj-Napoca. Toți activând în oragnizația OmniPass prin care am și pus în practică visul nostru comun: Să organizăm diferite competiții de gaming aci în magicul oraș Cluj-Napoca!

Cum am inceput?

Am început să punem bazele proiectului Transylvania eSPORTS Competition, așa numitul TeC. Așa a apărut primul eveniment marca TeC care a avut în prim-plan râvnita competiție de League of Legends din perioada 20-21 Mai 2017, care a fost o realizare extrem de importantă pentru noi (da, pentru acei 4 studenți încăpățânați). Între timp ne-am mai mărit și avem și un nou coleg, distinsul Varga Andrei (student desigur).

Anul acesta ne-am ambiționat și mai mult și continuăm cu cea de-a doua ediție Transylvania eSPORTS Competition, sub denumirea de TeCv2.0 care promite a fi o ediție cel puțin memorabilă. Ea va avea loc în datele de 30 Martie – 01 Aprilie la Casa de Cultură a Studenților dn Cluj-Napoca.

Competițiile TeC 2018

Evenimentul are la bază 3 competiții de gaming: Counter-Strike Global Offensive, League of Legends și HearthStone. Se desfășoară înscrieri la fiecare dintre cele 3 competiții. La competiția de CS:GO vor fi prezente și 4 echipe de top din Romania, care vor participa la turneul ce se desfășoară la TeC. În cadrul evenimentului va exista și un chillzone unde fiecare persoană doritoare din publicul prezent la TeC, se va putea juca pe xbox/VR. Competiții de 1vs1 la jocurile prezente din cadrul evenimentului, tombole, unde pot participa persoanele interesate.

Premiile din cadrul TeC se ridică la peste 6.500 RON.
Intrarea la eveniment este gratuită!

Evenimentul este marca OmniPass. 
Contact:
Gavrilaș Darius – Project Manager TeC
Tel.0756939757
mail: [email protected]