Team Building-uri de aventură | Sezon de vară la Adrenalin Park

de | | 3 Minute

Team Building-uri de aventură | Sezon de vară la Adrenalin Park

Sezonul de vară din acest an aduce la Adrenalin Park activități interesante pentru companii: Team Building-uri de aventură. Vara este perioada preferată pentru ieșirile de echipă în natură. Adrenalin Park este unul din locurile cele mai căutate de companiile clujene pentru activități de aventură derulate în maximă siguranță. Curioși să aflăm motivul, am purces în documentarea a ceea ce presupune un team building outdoor în parcul lor de aventură.

#1 Aproape și totuși suficient de departe încât să te rupi de ritmul cotidian

Situat la doar 10 km de Cluj-Napoca, Adrenalin Park este amplasat în pădurea Făget, după mica așezare numită Casele Micești. Ajungi cu mașina sau cu microbuzul relativ rapid, dar oaza de verdeață și aer proaspăt te face să te simți departe de zgomotul și agitația urbană.

activități de echipă

# 2 Programe de team building accesibile pentru toate echipele

Ni s-au prezentat la Adrenalin Park formate de 2 – 3 ore și formate de o zi întreagă. Dinamica programului de aventură se adaptează în funcție de vârstele participanților și de ceea ce doresc de la acest timp petrecut împreună. Portofoliul pentru Team Building-uri de aventură la Adrenalin Park este impresionant. Echipa prezintă cu modestie activitatea de 5 ani de activitate deja! În sezon, team-building-urile au loc săptămânal, iar echipa livrează cursiv o sumedenie de activități.

activități de echipă

# 3 Serviciul este complet: Natură. Activități. Servire masă alături de echipă

Pe lângă locul impresionant de frumos și artistic, Adrenalin Park include în pachetul de team-building activități de cățărare pe trasee cu obstacole, alunecare pe tiroliene, escaladă pe panou artificial, relaxare pe poteca senzorială și ateliere pe circuitul de echipe. În plus, ziua se poate începe cu micul dejun. De regulă, ulterior se servește o masă în pauza de prânz. Desigur, se termină seara cu o cină într-un cadru prietenos.

#4 Activitățile de aventură scot echipa din zona de confort

Ceea ce ne-a impresionat cel mai mult la toate activitățile de aventură prezentate de Adrenalin Park este implicarea cu care monitorii reușesc să scoată fiecare membru al echipei din zona de confort. De la modul în care formează echipele, la infuzia de energie imprimată constant, până la tipul atelierelor gândite, adeseori feedback-ul primit este că “ nu s-ar fi așteptat să reușească așa ceva!” spre bucuria echipei.

activități de echipă

# 5 Prietenie și voie bună

Cel mai important ni s-a părut că la Adrenalin Park fiecare oaspete angrenat în activitate este tratat ca și cum ar fi cel mai drag prieten. Este o atitudine pe care echipa parcului de aventură pare că o are în mod natural și asta ține probabil de filosofia care îi unește ca și colectiv. Chiar dacă veți vedea câteva stele afișate pe cabana parcului de aventură, veți constata imediat ce intrați în complex că aici important este să te simți ca acasă, să ai încredere că poți întreba orice și că este un spațiu sigur în care poți învăța lucruri noi.

Team Building-uri de aventură

Contact

Adresa: Casele Micești, Feleacu, Cluj
Telefon: 0732 040 434
Mail: [email protected]
Website | Facebook Instagram

Program:
Lu-Vi: 12:00 – 19:00
S – D: 10:00 – 19:00