Cazare RESIDENCE Il Lago Cluj: Vii în Cluj? Te poți caza lângă Iulius Mall și lacul Gheorgheni!

de | | 2 Minute

O noapte în Cluj, o săptămână sau o lună? Te poți caza chiar lângă Iulius Mall și lacul Gheorgheni! | Cazare RESIDENCE Il Lago Cluj

Vrei să vii la Cluj pentru afaceri, turism, chirurgie estetică sau dentară, pentru evenimente speciale sau pur și simplu pentru a descoperi orașul? Dacă ești în căutarea cazării perfecte, ai ajuns în locul potrivit!

Inaugurată în iunie 2017, cu atmosfera sa cordială, RESIDENCE Il Lago îți asigură maxim de confort, siguranță și relaxare, făcându-te să te simți ca acasă în inima legendarei Transilvania!

O noapte în Cluj, o săptămână sau o lună? Te poți caza chiar lângă Iulius Mall și lacul Gheorgheni! | #newCluj residence il lago cluj cazare camere (2)

În primul rând, am ales o poziție strategică: la 10 minute de aeroport sau centru și lângă cel mai mare centru comercial din Cluj – Iulius Mall (cu acces imediat la zona de shopping, food court, piscină, fitness, SPA sau evenimente), precum și în imediata apropiere de lacul Gheorgheni – o oază de verdeață în oraș, în jurul căruia poți face jogging, tenis sau ciclism.

În al doilea rând, cu multă atenție la detalii, am proiectat, construit și personalizat aceasta structură cu tot ceea ne-ar plăcea și nouă să avem când călătorim!

O noapte în Cluj, o săptămână sau o lună? Te poți caza chiar lângă Iulius Mall și lacul Gheorgheni! | #newCluj residence il lago cluj cazare camere (2)

Astfel, într-o atmosferă prietenoasă și profesională, te poți bucura de cazare RESIDENCE Il Lago Cluj în cele 22 camere și 10 apartamente moderne și luminoase!

Fie că stai o noapte, o săptămână sau o lună, fie că vii singur sau în grup, RESIDENCE Il Lago, în cele 22 camere și 10 apartamente moderne, cu lift, parcare, WiFi și aer condiționat, oferă o cazare optimă la un preț competitiv!

Contactează-ne acum și vom fi bucuroși să îți oferim toate detaliile necesare rezervării!

Cazare RESIDENCE Il Lago Cluj:

Website: www.residenceillago.com & www.residenceillago.ro
Facebook: RESIDENCE Il Lago
Adresa: Str. Dunării, nr. 20 B, bl. C (intrare prin Str. Între Lacuri, nr. 73)
Telefon: +40 758 244 398, +40 364 103 330
Fax: +40 364 103 331
Email: [email protected], [email protected]