Taximetria este o meserie de empatie și receptivitate

de | | < 1 Minute

Taximetria este o meserie de empatie și receptivitate

Subiectele legate de taximetrie și taximetriști sunt deseori dificil de dezbătut, mai ales pentru că experiențele fiecăruia în traficul clujean, alături de un taximetrist, sunt pe cât de variate, pe atât de contradictorii.

Până la urmă, totul se reduce la interacțiunea simplă între o persoană care are nevoie să ajungă în siguranță undeva, și o persoană care își asumă să transporte zilnic oameni în condiții de confort și siguranță.

Daniel Taxi a înțeles, prin prisma experienței acumulate în aproape douăzeci de ani de activitate, că atenția față de nevoile clienților, intuiția corectă în a-ți da seama dacă e de bun-augur să intri în dialog sau mai degrabă să păstrezi liniștea pentru client, respectul față de fiecare persoană, toate aceste elemente fac din Daniel Taxi un brand puternic, de încredere.

Taximetria este o meserie a interacțiunii, tocmai de aceea e necesar ca taximetriștii să aibă răbdare, să interacționeze cu plăcere și întotdeauna cu respect, să ofere cele mai bune servicii, să conducă la un nivel profesionist și să inducă întotdeauna clientului o stare de bună-dispoziție.

La Daniel Taxi, receptivitatea este un atribut esențial pe care se bazează întreaga activitate profesională. Fie că este vorba de o cursă din capătul Mănășturului până la aeroport sau de la Casa de Cultură a Studenților până la Cinema Victoria, fie că se întâmplă la prima oră a dimineții sau noaptea târziu, taximetria se face respectând aceleași principii enumerate mai sus. Ce trebuie fiecare client să înțeleagă este că, la rândul său, e bine să ia în considerare același respect și comportament receptiv când urcă în taxi.